Το άρθρο που ζητήσατε δεν βρέθηκε.

Αυτοκίνητο

 • CHEVROLET ORLANDO Η χαρά του... οικογενειάρχη
  Με τρεις σειρές καθισμάτων «θεατρικού τύπου» για επτά άτομα, γενναιόδωρο χώρο φόρτωσης και πολυάριθμες λύσεις αποθήκευσης, το νέο μοντέλο μπαίνει δυναμικά στα οικογενειακά crossover Αν και διανύουμε την πρώτη χρονιά της δεύτερης δεκαετίας του 21ου αιώνα, συνήθως εξακολουθούμε να επιλέγουμε το αυτοκίνητό μας με κριτήρια των δεκαετιών του 1970 και του 1980 του περασμένου αιώνα.
 • Μικρές ειδήσεις
  Η FORD δημιούργησε την έξυπνη διασταύρωση, την οποία έχει εγκαταστήσει κοντά στο Κέντρο Ερευνας και Καινοτομίας στην Αμερική.

Πολιτική

 • Η Ε.Ε. μας έδωσε μικρές ανάσες και θα μας πνίγει για μια ζωή Ευρωζωνάρι μέχρι το 2023
  Ολο το παρασκήνιο των διαβουλεύσεων στη σύνοδο των Βρυξελλών - Στη μέγκενη του ΔΝΤ η Πορτογαλία, φόβοι για την Ισπανία Ο Γιώργος Παπανδρέου τόνισε ότι η επικύρωση του πακέτου από τα εθνικά Κοινοβούλια είναι μια δημοκρατική υποχρέωση και δεν επηρεάζει την οριστικοποίηση των αποφάσεων. Αντιμέτωπη με μια οδυνηρή πραγματικότητα βρίσκεται πλέον η κυβέρνηση μετά την προχθεσινή σύνοδο κορυφής στις Βρυξέλλες. Εντός της εβδομάδας πρέπει να εμφανίσει σχέδιο πρόσθετης αφαίμαξης 26 δισ. ευρώ από μια χειμαζόμενη οικονομία, εις αντάλλαγμα των διευκολύνσεων για την αποπληρωμή του χρέους που μας παραχωρήθηκαν ώστε να κρατηθούμε ζωντανοί.
 • Το παρασκήνιο και οι... συμβιβασμοί
  Στην ελληνική αντιπροσωπεία ήταν έντονη η ανησυχία την Πέμπτη το πρωί μήπως παραπεμφθεί για τον Ιούνιο η επιβεβαίωση του συνολικού πακέτου για την αντιμετώπιση της κρίσης, μέρος του οποίου ήταν τα θέματα που αφορούσαν την Ελλάδα.

Οικονομία

 • Πώς να επωφεληθείτε από τις ρυθμίσεις για χρέη και απλήρωτους λογαριασμούς
  ΕΦΟΡΙΑ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΔΕΗ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΟΥΣ, ΚΑΘΩΣ ΑΥΤΕΣ ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΕΚΡΗΚΤΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ Ενας στους πέντε Ελληνες αδυνατεί να εξυπηρετήσει το καταναλωτικό του δάνειο. Ενας στους δέκα δεν μπορεί να αποπληρώσει ούτε το στεγαστικό και κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του.
 • Δεν δίνουν λογαριασμό, δεν παίρνουν λογαριασμό
  ΔΕΚΑΔΕΣ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΔΕΝ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ - Η ΤΡΟΪΚΑ ΑΠΑΙΤΕΙ «ΠΑΓΩΜΑ» ΠΙΣΤΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ 80 ανέρχεται ο αριθμός των ασφαλιστικών ταμείων και άλλων φορέων του ευρύτερου Δημόσιου που αρνούνται να δώσουν λογαριασμό για το πώς διαχειρίζονται το κρατικό χρήμα και τις ληξιπρόθεσμες οφειλές τους, δημιουργώντας σοβαρό κίνδυνο για μια νέα «γενιά» κρυφών χρεών, τα οποία τελικά θα πρέπει να καλυφθούν με πρόσθετα εισπρακτικά μέτρα, επιπλέον των 22 δισ. ευρώ.

Αθλητισμός

 • ΜΕ 50 ΓΚΟΛ ΣΕ 81 ΜΑΤΣ, Ο ΓΑΛΛΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΗΓΕΙΤΑΙ ΤΟΥ ΠΑΟ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΩΝ Σισέ: ο απόλυτος σταρ... πενηντάρισε!
  Πρώτος σκόρερ πέρυσι, πρώτος και φέτος (μέχρι στιγμής). Και η Σισε-μάνια χτυπάει κόκκινο, μέσα και έξω απ' το γήπεδο... Η Σισε-μάνια άρχισε στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2009 και συνεχίζεται! Ο Τζιμπρίλ Σισέ είναι ο απόλυτος σταρ της ομάδας και τα πάντα στον μικρόκοσμο του «τριφυλλιού» κινούνται γύρω απ' αυτόν...
 • Ο ΠΡΕΝΤΡΑΓΚ ΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ... «Η επόμενη χρονιά θα είναι πιο δύσκολη»
  «Ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί να προσθέσει δύναμη και μεγαλύτερη διάρκεια στο παιχνίδι του» Την άποψη ότι «ο χρόνος δουλεύει για τον Ολυμπιακό» εξέφρασε στην «Κ.Ε.» ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, καθώς «λειτουργούν αρμονικά όλοι οι κρίκοι της αλυσίδας, δηλαδή υπάρχει διοικητική σταθερότητα, σοβαρός και καλός προπονητής, ποιοτικοί παίκτες και κόσμος που δίνει άλλη ώθηση στην ομάδα».

Επιστήμη & Τεχνολογία

 • ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΣΗ Εως το 2050 μόνο ανανεώσιμη ενέργεια
  Οι προτάσεις της έκθεσης βασίζονται σε ήδη διαθέσιμες και δοκιμασμένες ενεργειακές λύσεις. Το WWF φιλοδοξεί να βοηθήσει στην αλλαγή του παλιού προτύπου ενεργειακής παραγωγής και κατανάλωσης και οραματίζεται έναν κόσμο που θα μπορεί να στηρίζεται αποκλειστικά στη χρήση καθαρών πηγών
 • ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΑΝΩΤΑΤΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ ΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΟΣΙΜΟΥ ΝΕΡΟΥ Της βρύσης ή το εμφιαλωμένο είναι καλύτερο;
  Παγκόσμια ημέρα για το νερό ήταν η Τρίτη και σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου Πάτρας τα δίκτυα ύδρευσης των πόλεων είναι ασφαλή Παρά την υπερβολικά υψηλή τιμή των εμφιαλωμένων νερών συγκριτικά με το νερό της βρύσης, τα τελευταία χρόνια έχει αυξηθεί θεαματικά η παγκόσμια ζήτησή τους εξαιτίας της κοινής αντίληψης ότι το δίκτυο ύδρευσης δεν είναι όσο ασφαλές θα μπορούσε να είναι.

Media

 • Η Ελλάδα στα ξένα ΜΜΕ
  Το Ακρωτήρι της Σαντορίνης πρωταγωνιστεί στη διαφήμιση της εταιρείας υποδημάτων UGG, ενώ το «Φιγκαρό» βρήκε πυρηνικό σταθμό στη χώρα μας
 • 3 ερωτήσεις
  Στον ΝΙΚΗΤΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ειδικό σύμβουλο του περιοδικού «Ερωτες Αστικού Πολιτισμού»

Ελλάδα

 • ΝΟΜΟΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΦΡΕΝΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ Καταλήψεις εν... Καμίνω
  Αμφίβολη η ψήφιση του προϋπολογισμού στο Δήμο Αθηναίων, αφού η αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου είναι κατειλημμένη από συμβασιούχους που διαμαρτύρονται Οι καταληψίες συμβασιούχοι «κάθονται» στα έδρανα των δημοτικών συμβούλων, οι οποίοι αναζητούν άλλο χώρο για να ψηφίσουν αύριο τον προϋπολογισμό. Στην κόψη του ξυραφιού βρίσκεται το αυριανό δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων. Η αίθουσά του εξακολουθεί από την περασμένη Δευτέρα να τελεί υπό κατάληψη από εκατοντάδες συμβασιούχους, ωστόσο η δημοτική αρχή δηλώνει αποφασισμένη να διεξαχθεί κανονικά η συζήτηση για την ψήφιση του προϋπολογισμού ακόμη και σε άλλο χώρο.
 • Ενα ψαροχώρι που αγάπησε τον Μπαχ
  «Ο εξειδικευμένος τουρισμός, είναι ο "κανούριος δρόμος" στη μεγάλη αγορά των ταξιδιωτών, περιηγητών και παραθεριστών» επισημαίνει ο Γκούναρ Στρέμσχολμ ΠΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΙΝΟΤΑΝ η διοργάνωση ετήσιου φεστιβάλ έργων κλασικής μουσικής σε ένα μικρό ψαροχώρι, κάπου ας πούμε στην Κρήτη, που θα διαρκεί 3-4 μέρες, θα προσελκύει τουρίστες από διάφορες χώρες του κόσμου, αλλά θα κάνει και την τοπική κοινωνία να αγαπήσει τον Σούμπερτ, τον Ραβέλ, τον Μπαχ και τον Ραχμάνινοφ; Κάποιοι θα πουν «ωραία ιδέα», και κάποιοι «πλάκα μας κάνεις». Δεν είναι ούτε το ένα, ούτε το άλλο. Φέτος, τον Ιούνιο, θα γίνει στον Μακρύ Γιαλό, στο Λασίθι της Κρήτης, το 6ο τέτοιο φεστιβάλ. Εμπνευστής και διοργανωτής του, ένας Νορβηγός που χρόνια τώρα φωνάζει: «Αχ, έχει απίστευτες δυνατότητες η Ελλάδα, αλλά κανείς εδώ δεν το πιστεύει».

Διεθνή

 • ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΕ ΝΑΤΟ - ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ Λιβύη: Σε βαθιά νύχτα η «Αυγή της Οδύσσειας»
  Αεροσκάφος Ραφάλ απογειώνεται απ' το γαλλικό αεροπλανοφόρο «Charles de Gauelle» για να βομβαρδίσει στόχους επί λιβυκού εδάφους Προφητική τείνει να αποδειχθεί η κωδική ονομασία της συμμαχικής επέμβασης στη Λιβύη. Παρά την ανάληψη της διοίκησης των επιχειρήσεων από το ΝΑΤΟ, οι διαφωνίες μεταξύ των εταίρων είναι πολλές και η λύση βρίσκεται ακόμη πολύ μακριά. Πρωτοβουλία για πολιτική διέξοδο από την Αφρικανική Ενωση.
 • Αύριο είναι η σειρά της Τεχεράνης
  Οι σφαίρες που σκοτώνουν μπορεί να είναι σιιτικές ή σουνιτικές, μετριοπαθείς ή ριζοσπαστικές, φιλοδυτικές ή «αντιμπεριαλιστικές». Το ίδιο και οι λαοί που πεθαίνουν. Τα καθεστώτα που τραβούν τη σκανδάλη, όμως, μοιάζουν μεταξύ τους. Το καθεστώς της Τρίπολης, εξάλλου, αντικατέστησε το μαγευτικό κάλεσμα για την παγκόσμια επανάσταση με τον ρόλο της φύλαξης των συνόρων της Ευρωπαϊκής Ενωσης(1).

Τέχνες & Πολιτισμός

 • Μια ταινία χωρίς έξοδα
  Μπορεί κανείς να γυρίσει ταινία μόνο με 150 ευρώ; Μπορεί και παραμπορεί. Το απέδειξε ο 30χρονος Γαλλοαϊτινός Τζιν Καρενάρ, ο οποίος μάλιστα την πρόβαλε στις Κάνες και την πούλησε στο κανάλι «Arte».
 • Η απεργία των γυναικών
  «Γυναίκες έτοιμες για όλα». Αυτός είναι ο ελληνικός τίτλος του αγγλικού φιλμ «We want sex» και, όχι, δεν πρόκειται για κάποια ροζ ταινία. Βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα και περιγράφει την ιστορία μιας ομάδας εργατριών που τα έβαλαν με μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κόσμο, τη Ford Motors.