Έντυπη Έκδοση

Μικρές ειδήσεις

Η FORD δημιούργησε την έξυπνη διασταύρωση, την οποία έχει εγκαταστήσει κοντά στο Κέντρο Ερευνας και Καινοτομίας στην Αμερική.

Η έξυπνη διασταύρωση επικοινωνεί με ειδικά εξοπλισμένα αυτοκίνητα δοκιμών και προειδοποιεί τους οδηγούς για ενδεχόμενους κινδύνους, όπως όταν κάποιο όχημα είναι έτοιμο να παραβιάσει το κόκκινο. Στη διασταύρωση έχουν εγκατασταθεί τεχνολογικά συστήματα που παρακολουθούν την κατάσταση των σημάτων κυκλοφορίας, δεδομένα GPS και ψηφιακούς χάρτες, ώστε να αξιολογούνται οι πιθανοί κίνδυνοι και στη συνέχεια να αποστέλλονται οι σχετικές πληροφορίες. Λαμβάνοντας τις πληροφορίες, το σύστημα αποφυγής σύγκρουσης του αυτοκινήτου αξιολογεί κατά πόσον είναι ασφαλές να διασχίσει τη διασταύρωση ή πρέπει να σταματήσει. Εάν το σύστημα κρίνει ότι πρέπει το όχημα να σταματήσει και διαπιστώσει ότι ο οδηγός δεν φρενάρει επαρκώς, τότε εκδίδει οπτικές και ηχητικές προειδοποιήσεις, λειτουργώντας σαν ένα ζωτικό τρίτο μάτι μόλις ανιχνεύσει κίνδυνο σε μία διασταύρωση.

Η HYUNDAI έσπασε το ρεκόρ των 300.000 αυτοκινήτων που κατασκευάσθηκαν στην Ευρώπη. Το αυτοκίνητο που έδωσε το έναυσμα για να ξεκινήσουν οι εορταστικές εκδηλώσεις ήταν ένα i30SW, εξοπλισμένο με κινητήρα βενζίνης 1.6 και καινούριο μηχανικό κιβώτιο έξι ταχυτήτων. Η γραμμή συναρμολόγησης στο Νοσοβίτσε της Τσεχίας ξεκίνησε τη λειτουργία της στο τέλος του 2008.

Το υπερσύγχρονο εργοστάσιο παράγει τα μοντέλα i30, i30 SW, καθώς και το ix20. Αυτά τα μοντέλα εξάγονται σε 50 χώρες της Ευρώπης, της Βόρειας Αφρικής και της Μέσης Ανατολής. Ολα τα μοντέλα της Hyundai που παράγονται στο Νοσοβίτσε και πωλούνται στην Ευρώπη συνοδεύονται από το πακέτο Five Year Triple Care, το οποίο περιλαμβάνει πενταετή εγγύηση για απεριόριστα χιλιόμετρα, πενταετή οδική βοήθεια και δωρεάν τεχνικό έλεγχο του οχήματος για πέντε χρόνια.

Η VOLKS-WAGEN ΒΑΝΚ ανακοίνωσε νέα χρηματοδοτικά προγράμματα. Το πρόγραμμα Easy Credit δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη να πληρώνει πολύ χαμηλό επιτόκιο για τα πρώτα δύο χρόνια του δανείου (3,4%) και ένα σταθερό επιτόκιο για το υπόλοιπο της χρηματοδότησης (8,4%). Συνολική διάρκεια έως 60 μήνες. Προκαταβολή από 35%.

Το Classic Credit καθορίζει επιτόκιο 8,4 % και αποπληρωμή έως 84 μήνες. Το Ballon Credit είναι πρόγραμμα πολλαπλών επιλογών. Επαναχρηματοδότηση της τελευταίας μεγάλης δόσης. Ανταλλαγή του αυτοκινήτου με ένα καινούριο (κατόπιν συμφωνίας με τον εξουσιοδοτημένο έμπορο της Kosmocar Α.Ε.). Εξόφληση και διατήρηση της ιδιοκτησίας του αυτοκινήτου. Επιτόκιο 8,9 % (πλέον εισφοράς 0,6%). Διάρκεια έως 60 μήνες. Προκαταβολή από 10%. Πληροφορίες στο τηλ. 210 8925900.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αυτοκίνητο
Με λέξεις-κλειδιά
Αυτοκινητοβιομηχανία και εμπόριο αυτοκινήτων
Άλλα θέματα στην κατηγορία Αυτοκίνητο της έντυπης έκδοσης
Άλλες ειδήσεις
Η χαρά του... οικογενειάρχη
Μικρές ειδήσεις
Ανανέωση με έξυπνες λύσεις