Έντυπη Έκδοση

ΤΑΙΠΕΔ

Χαμηλώνει ο πήχυς

Το Ταμείο πούλησε τα «ασημικά» και δεν κατάφερε να πιάσει τους συνεχώς μειούμενους στόχους

Προς τι η βιασύνη να πουληθεί ο Αστέρας, μέσα στην κτηματομεσιτική κρίση;
Πούλησε τα «ασημικά» αλλά στο Ταμείο δεν έχει μπει ούτε ευρώ

Πλήρες θέμα...

 • Συνεντεύξεις

  • Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ «ΤΟ ΤΑΓΚΟ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ» ΚΑΙ «GREXIT», Π. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ, ΒΛΕΠΕΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ «ΚΟΛΠΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ «Βγήκαμε στις αγορές αγκαλιά με το διάβολο»
   «Πάμε σε ένα πάρτι όπου όλοι πάνε με κοστούμια κι εμείς με το σώβρακο για να λέμε ότι πήγαμε» Με τον κρυφό δανεισμό ο Σημίτης... καλοδέχεται το ευρώ «Ο ΣΗΜΙΤΗΣ μας έβαλε με κόλπο στο ευρώ υπολογίζοντας ότι όταν θα μας πάρουν και τα... σώβρακα εκείνος θα είναι σπίτι του. Ο Σαμαράς μας έβγαλε στις αγορές με το ίδιο ακριβώς ρίσκο. Ζήτησε να με δει το 2010 γιατί του άρεσαν αυτά που έλεγα. Του τα έστειλα σε φάκελο. Τον Βενιζέλο τον είδα αλλά χωρίς καμία ουσία. Μιλάω με την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ,δεν ανήκω σε κανένα κόμμα,ούτε θα είμαι υποψήφιος γιατί όταν κάνουμε συμφωνία με το Διάβολο,όπως τώρα με τις αγορές, θέλω να το λέω χωρίς κομματικά πλαίσια».
 • Αυθαίρετα

  • 500.000 ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΕΠΙ ΞΥΛΟΥ ΚΡΕΜΑΜΕΝΟΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ στον αέρα
   ΑΡΧΙΖΕΙ το ξήλωμα του οικοδομήματος νομιμοποίησης αυθαιρέτων, μετά την προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας για φωτογραφική ρύθμιση στο «νόμο Καλαφάτη», που προβλέπει νομιμοποίηση με πρόστιμο αυθαιρέτων, για τα οποία έχει εκδοθεί αμετάκλητη δικαστική απόφαση κατεδάφισης. Η συγκεκριμένη ρύθμιση ανοίγει παράθυρο να νομιμοποιηθούν προκλητικά βίλες, ξενοδοχεία και κάθε είδους κτίσματα που βρίσκονται ακόμα και σε δάση, αιγιαλό, αρχαιολογικούς χώρους. Σε περίπτωση ακυρωτικής απόφασης από το ΣτΕ θα βρεθούν μετέωροι περισσότεροι από 500.000 ιδιοκτήτες αυθαιρέτων που έχουν πληρώσει πρόστιμα νομιμοποίησης
 • Ασφαλιστικά ταμεία

  • ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ EUROGROUP ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΕΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ Στην «προκρούστεια κλίνη» συντάξεις, εφάπαξ, επικουρικές
   Εξετάζεται η κατάργηση των συνταξιοδοτήσεων για ηλικίες κάτω των 62 ετών ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ όλων των επικουρικών ταμείων, αλλά και άνοιγμα εκ νέου του Ασφαλιστικού, είναι τα νέα προαπαιτούμενα που έθεσε το Eurogroup για την εκταμίευση των τελευταίων δόσεων του ευρωπαϊκού δανείου προς τη χώρα μας.
 • Αεροδρόμια

  • ΨΑΛΙΔΙΖΟΥΝ ΤΟ «ΣΠΑΤΟΣΗΜΟ» Δέλεαρ για να πουλήσουν το «Ελ. Βενιζέλος»
   Αναμένεται μείωση των τιμών των αεροπορικών εισιτηρίων Την κατάργηση, από την 31η Οκτωβρίου, του «Τέλους Εκσυγχρονισμού και Ανάπτυξης Αεροδρομίων», του γνωστού και ως «Σπατόσημου», και την αντικατάστασή του από ένα νέο, χαμηλότερο τέλος, επεξεργάζονται τα υπουργεία Οικονομικών και Μεταφορών.
 • Επιχειρήσεις

  • Ανάσα ρευστότητας η ρύθμιση για ΦΠΑ
   ΤΟ ΦΑΥΛΟ ΚΥΚΛΟ κύκλο των επιχειρήσεων που καλούνται να πληρώσουν ΦΠΑ χωρίς να έχουν εισπράξει τα τιμολόγια που έκοψαν, προσπαθεί να σπάσει το υπουργείο Οικονομικών.
 • ΔΕΗ

  • ΜΕ ΝΕΑ ΤΡΙΕΤΗ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΕΤΗ ΟΜΟΛΟΓΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕΙ ΧΡΕΟΣ 4,5 ΔΙΣ. Με δάνεια καλύπτει τα δάνειά της η ΔΕΗ
   Μετά το πρόσφατο θηριώδες πενταετές δάνειο 2,2 δισ. που πήρε από ελληνικές τράπεζες, με επιτόκιο 6,5%, τώρα στοχεύει σε νέο, 500 εκατ. ή και μεγαλύτερο ΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ κλίμακας αναδιάρθρωση δανεισμού, με επιμήκυνση εξόφλησης και μείωση του επιτοκίου, προχωρεί η ΔΕΗ, δανειζόμενη ξανά, με τριετή και πενταετή ομόλογα στις διεθνείς αγορές, έχοντας στην πλάτη της ένα χρέος 4,5 δισ. ευρώ από το τέλος του 2013.
 • Επιχειρηματικότητα

  • ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΔΕΣ ΤΟΥ ΟΡΟΥΣ ΔΙΡΦΥΣ ΔΥΟ ΣΥΜΦΟΙΤΗΤΕΣ ΓΕΩΠΟΝΟΙ, ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΛΑΧΟΥΒΑΡΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ Μπίρα από μανιτάρια στη Δίρφυ
   Ο Θανάσης Μαστρογιάννης (αριστερά) και ο Λευτέρης Λαχουβάρης, με τα καμάρια τους Τα «Μανιτάρια Δίρφυς» πρωτοξεκίνησαν με την παραγωγή λεντινούλας και σήμερα η εταιρεία είναι η χαρά του μανιταρόφιλου.
  • Λουκάνικα Τρικάλων για όλα τα γούστα
   ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ που τα διατροφικά σκάνδαλα έχουν τσαταλιάσει τα νεύρα των καταναλωτών, 25 χρόνια παράδοσης ακολουθούν τα «Λουκάνικα Τρικάλων»/Θεσσαλική Ειδών Διατροφής.