Έντυπη Έκδοση

Απερρίφθη η προσφυγή

ΟΠΩΣ αναμενόταν το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ απέρριψε, κρίνοντας εαυτόν αναρμόδιο, την προσφυγή των Τρικάλων κατά της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων Αδειοδότησης της ΕΠΟ, που δεν έδωσε άδεια στην ομάδα της Θεσσαλίας.

Στο σκεπτικό του αναφέρει χαρακτηριστικά ότι βάσει του άρθρου 7 του Κανονισμού Αδειοδότησης UEFA-ΕΠΟ προβλέπεται ξεκάθαρα ότι «η Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης είναι αρμόδια για την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο και τελευταίο βαθμό». Επί της ουσίας η απόφαση αυτή αποτελεί πρόκριμα για Ηρακλή και ΟΦΗ, που σκόπευαν να προσφύγουν στο ίδιο όργανο. Πάντως, τα Τρίκαλα προτίθενται να καταθέσουν αίτηση ανάκλησης της απόφασης πάλι στην ΕΕΑ/ΕΠΟ.

Εν τω μεταξύ, στη Football League-2 υποβιβάστηκε ο Ιωνικός, μετά την εις βάρος του καταγγελία της Αναγέννησης Καρδίτσας. Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ενωσης Β'-Γ' Εθνικής κατακύρωσε υπέρ των Θεσσαλών τον μεταξύ τους αγώνα, κάτι που σημαίνει ότι ο Ιωνικός υποβιβάζεται απευθείας και η Καρδίτσα θα διεκδικήσει την παραμονή της στα play-out. Η Π.Ε. έδωσε προθεσμία σε Ιωνικό και Εθνικό Πειραιά να καταθέσουν υπομνήματα για τις υποθέσεις τους με τις πλαστές ενημερότητες.

Για το ίδιο θέμα σε ανακοίνωσή της η ΕΠΟ αναφέρει ότι «η επιτροπή που συνέστησε το Δ.Σ. συνεχίζει την έρευνα των φορολογικών και ασφαλιστικών ενημεροτήτων», πως δεν προέκυψε εκτός μίας περίπτωσης (Ηρακλής) κανένα άλλο θέμα στη Super League, ότι έχουν παραπεμφθεί στην ΕΙΜ/ΕΠΟ όλες οι υποθέσεις κι ότι αναμένονται οι εναπομείνασες απαντήσεις από ΔΟΥ και ΙΚΑ.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Ποδόσφαιρο
ΕΠΟ
Σχετικά θέματα: ΕΠΟ
Σοκ μέσω... Τρικάλων
Άλλα θέματα στην κατηγορία Αθλητισμός της έντυπης έκδοσης
Μπάσκετ
Ο «βασιλιάς» επέστρεψε
«Μακρύς ο δρόμος για τον τίτλο»
Νίκη θρίλερ ο ΠΑΟΚ, 76-74 τον Αρη
Παναθηναϊκός
Πρώτα ο Φερέιρα
Σούπερ Λίγκα
Απόφαση... πατέντα
ΑΕΚ
Συνεχίζει με τον Χιμένεθ
Γενική Γραμματεία Αθλητισμού
Δέσμευση Μπιτσαξή
Αρης
Περιμένουν Καστίγιο
ΠΑΟΚ
Τέλος ο Χάβος, σε αναζήτηση προπονητή ο ΠΑΟΚ
Ολυμπιακός
Στο ακουστικό τους για Πιζάρο και Ντίντακ
ΕΠΟ
Απερρίφθη η προσφυγή
Σοκ μέσω... Τρικάλων
Πλέι-οφ
Κλήθηκε ο... Κοτσόλης
Διεθνή
Ο Κασάι στον τελικό
Τένις
Είπε «αντίο» ο Μάρκος
Βόλεϊ
Βόλεϊ: νίκη για την Εθνική στην Αυστρία