Έντυπη Έκδοση

Μικρές ειδήσεις

»Ο ΣΕΑΑ οφείλει να προστατεύσει τους υποψήφιους αγοραστές από τους αντιπροσώπους που θα κάνουν κόλπα με το μειωμένο τέλος ταξινόμησης.

Μερικοί εισαγωγείς θα προσπαθήσουν να πουλήσουν τα αυτοκίνητα που έχουν εισαγάγει με μειωμένο τέλος ταξινόμησης, χρησιμοποιώντας διαφημιστικά τρικ με δώρα κι εκπτώσεις. Ελάχιστοι θα περάσουν όλη τη μείωση του φόρου στον πελάτη. Ο ΣΕΑΑ μπορεί να καταγράψει τα αυτοκίνητα στοκ και να ενημερώσει τους αγοραστές.

» Καινούργιος κινητήρας για την ανανεωμένη Πόρσε 911 Turbo, που θα αποκαλυφθεί στην έκθεση της Φρανκφούρτης στις 15 Σεπτεμβρίου. Το νέο μοτέρ 3.800 κ.εκ. ισχύος 500 ίππων προσδίδει τελική ταχύτητα 312 χλμ./ώρα και επιταχύνση 0-100 χλμ./ώρα σε 3,4''. Η μέση κατανάλωση μειώθηκε στα 11,4 λίτρα/ 100 χιλιόμετρα. Σημαντική μείωση έγινε και στις εκπομπές C02.

»Το νέο Οπελ Αστρα θα διατίθεται με ενσωματωμένο σύστημα σχάρας FlexFix, την καλύτερη πρόταση για τη μεταφορά ποδηλάτων. Η Οπελ είναι η μοναδική εταιρεία που προσφέρει το καινοτόμο σύστημα FlexFix, το οποίο δεν χρειάζεται εγκατάσταση ή αφαίρεση, απλώς σύρεται από τον πίσω προφυλακτήρα, όπως ένα συρτάρι. Ετσι τα ποδήλατα μεταφέρονται ακόμα πιο εύκολα και άνετα.

» Το βραβείο «Καλύτερου Κινητήρα της Χρονιάς» στην κατηγορία 1.400 κ.εκ. έως 1.800 κ.εκ. κέρδισε γι' άλλη μια φορά ο τετρακύλινδρος υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας βενζίνης άμεσου ψεκασμού 1.600 κ.εκ., που σχεδίασαν η PSA (Πεζό - Σιτροέν) και η BMW. Παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2007 στο Πεζό 207 και η έκδοση 175 ίππων εξοπλίζει το 308 ΤΗΡ 175. Αποτελεί τμήμα μιας πλήρους γκάμας κινητήρων 1.400 κ.εκ.- 1.600 κ.εκ., ισχύος από 95 έως 200 ίππους.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αυτοκίνητο
Με λέξεις-κλειδιά
Αυτοκινητοβιομηχανία και εμπόριο αυτοκινήτων
Άλλα θέματα στην κατηγορία Αυτοκίνητο της έντυπης έκδοσης
Άλλες ειδήσεις
Μαθήματα υβριδικής τεχνολογίας
Μικρές ειδήσεις