Έντυπη Έκδοση

ΠΑΣΟΚ: Στο DNA της Ν.Δ. η φαυλότητα

Στους ίδιους υψηλούς τόνους κατά της κυβέρνησης κινήθηκε και χθες ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπακωνσταντίνου.

Ο Γ. Παπανδρέου με τους Δημ. Αρμενάκη πρόεδρο της ΕΣΕΕ (επάνω) και Δημ. Ασημακόπουλο πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ (κάτω) κατά τη σειρά συναντήσεων που είχε με εκπροσώπους επαγγελματικών φορέων εν όψει της παρουσίας του στη ΔΕΘ Ο Γ. Παπανδρέου με τους Δημ. Αρμενάκη πρόεδρο της ΕΣΕΕ (επάνω) και Δημ. Ασημακόπουλο πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ (κάτω) κατά τη σειρά συναντήσεων που είχε με εκπροσώπους επαγγελματικών φορέων εν όψει της παρουσίας του στη ΔΕΘ «Η Ν.Δ. στο δικό της DNA έχει την ανικανότητα, τη φαυλότητα και την αναλγησία», δήλωσε απαντώντας στην αποστροφή Αντώναρου ότι το ΠΑΣΟΚ έχει στο DNA του τον λαϊκισμό.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, εκτός από τις πυρκαγιές, στρέφει τώρα την προσοχή του προς την οικονομία, εν όψει και της επίσκεψης Παπανδρέου στη ΔΕΘ το δεύτερο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου.

Ο Γ. Παπανδρέου άρχισε χθες τις συναντήσεις του με τους εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων. Χθες συναντήθηκε με εκπροσώπους της ΓΣΕΒΕΕ, της ΕΣΕΕ και της ΠΑΣΕΓΕΣ. Και σήμερα θα συναντηθεί με τα προεδρεία της ΑΔΕΔΥ, της ΓΣΕΕ και του ΣΕΒ.

Η Ιπποκράτους δεν θέλησε να διαρρεύσει πληροφορίες για το ακριβές περιεχόμενο των συναντήσεων αυτών, καθώς η επιλογή είναι οι εξαγγελίες του Γ. Παπανδρέου να γίνουν στη ΔΕΘ.

Ο εκπρόσωπος του κόμματος περιορίστηκε να ανακοινώσει πως στις χθεσινές συναντήσεις ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε στο γεγονός ότι είναι μια πολύ δύσκολη συγκυρία για την οικονομία και μια κρίσιμη στιγμή για τη χώρα. Ερωτηθείς δε σχετικά, ξεκαθάρισε ότι το ΠΑΣΟΚ τάσσεται κατά της λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων και τις Κυριακές.

Τέλος, σε ό,τι αφορά την απαντητική επιστολή Kursave προς τον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Γ. Ραγκούση, ο κ. Παπακωνσταντίνου έκρινε ότι «επιβεβαιώνεται το ορθό της κίνησής μας και προκύπτει ότι ο κ. Χριστοφοράκος, ή τουλάχιστον οι δικηγόροι του δεν μπορούν να προσκομίσουν στοιχεία». Πέταξε δε για άλλη μια φορά το γάντι στη Ν.Δ. να ζητήσει στοιχεία από τον υπόδικο πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της Siemens. Και δήλωσε ότι «το ΠΑΣΟΚ είναι ανοιχτό και επιθετικό σε όλα», απαντώντας στο ερώτημα τι θα πράξει αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες που θέλουν τον ανακριτή να στέλνει τον φάκελο στη Βουλή, λόγω της ανάμιξης του ονόματος του Κ. Γείτονα.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
ΠΑΣΟΚ
Εμπορικές εκθέσεις
Άλλα θέματα στην κατηγορία Πολιτική της έντυπης έκδοσης
Κυβερνητικές ευθύνες
Αναζητεί διέξοδο με ανασχηματισμό ή με πρόωρες
Οικολόγοι - Πράσινοι: Εχουν ονοματεπώνυμο οι υπεύθυνοι
Ούτε η Ν.Δ. ούτε το ΠΑΣΟΚ πρόκειται να κάνουν αναδάσωση
«Αβουλη η κυβέρνηση, μας οδήγησε στην καταστροφή»
Απλά την προσπερνούν
ΠΑΣΟΚ
ΠΑΣΟΚ: Στο DNA της Ν.Δ. η φαυλότητα
Συνέδριο ΣΥΝ
Προς συνέδριο, με αντιρρήσεις από Αλαβάνο
Περικλής Κοροβέσης
«Δεν είμαι απολογούμενος. Πηγαίνω να ακούσω τι έχει να πει η ηγεσία του ΣΥΝ»
Νόμος περί ευθύνης υπουργών
Διαφωνούν Μπενάκη, ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ
Αίτημα αποφυλάκισης Θοδωρή Ηλιόπουλου
Τσίπρας: Να εξεταστεί η αποφυλάκιση του Ηλιόπουλου
ΝΑΤΟ
Ανιχνευτής διαθέσεων ο Ράσμουσεν
Κύπρος
Ο Χριστόφιας διαψεύδει τον Ταλάτ για τα έγγραφα