Έντυπη Έκδοση

Μικρές ειδήσεις

» Υψηλά τέλη κυκλοφορίας και με τη σφραγίδα του Συμβουλίου της Επικρατείας. Απερρίφθη η προσφυγή του ΙΝΚΑ και τριών κατόχων αυτοκινήτων.

» Στο τέλος Μαρτίου ξεκινούν οι πωλήσεις του ανανεωμένου Τογιότα Αουρις. Το πρόγραμμα αλλαγών περιλαμβάνει ουσιαστικές παρεμβάσεις στους τομείς των κινητήρων, της οδικής συμπεριφοράς και του εξοπλισμού. Στόχος, η πρώτη θέση στη μικρομεσαία κατηγορία. Παγκόσμια πρεμιέρα στο Σαλόνι της Γενεύης στις 2 Μαρτίου. Το καλοκαίρι έρχεται και η υβριδική έκδοση HSD.

» Εντονη θα είναι η παρουσία της Μάζντα στο Σαλόνι της Γενεύης. Εκτός από την ανανεωμένη σειρά 6, θα αποκαλύψει και την τρίτη γενια της σειράς 5. Το νέο πολυμορφικό εφοδιάζεται με ολοκαίνουργιο κινητήρα 2.000 κ.εκ. DISI, με σύστημα i-stop και 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο. Η μείωση στην κατανάλωση και στους ρύπους είναι 15% σε σχέση με το υπάρχον δίλιτρο μοτέρ. Αναμένεται στην Ελλάδα στο τέλος της χρονιάς.

» Η Μερσεντές προετοιμάζεται για το λανσάρισμα της νέας Ε Class Cabrio. Οι πωλήσεις του εντυπωσιακού ανοιχτού αυτοκινήτου ξεκίνησαν και τα πρώτα αυτοκίνητα θα έρθουν στο τέλος Μαρτίου. Η βασική έκδοση Ε 200 CGI 184 ίππων κοστίζει 55.550 ευρώ. Η Ε 250 CGI Α/Τ 204 ίππων έχει 61.550 ευρώ.

» Νέα πρόκληση στην κατηγορία των σουπερμίνι. Το καινούργιο Φίατ Πούντο Εβο διεκδικεί υψηλό μερίδιο και από την ελληνική αγορά. Ο τιμοκατάλογος ξεκινά από τις 11.800 ευρώ (1.2 65 ίππων 3π. Active), 1.4 77 Active 12.300 ευρώ, 1.4 Multiair 105 ίππων Dynamic 14.100 και 1.4 Multiair 135 ίππων Racing 16.200 ευρώ. Ισχυρό ατού και η αναβαθμισμένη ποιότητα κύλισης.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αυτοκίνητο
Άλλα θέματα στην κατηγορία Αυτοκίνητο της έντυπης έκδοσης
Άλλες ειδήσεις
Διεκδικητής της πρώτης θέσης στα πολυτελή
Μικρές ειδήσεις
Ανοδική πορεία σε δυσμενές περιβάλλον