Έντυπη Έκδοση

Ανοδική πορεία σε δυσμενές περιβάλλον

» PIRELLI

Η στροφή στα πράσινα ελαστικά επέφερε θετικά οικονομικά αποτελέσματα στην ιταλική εταιρεία κατασκευής ελαστικών Πιρέλι.

Το 2009 ήταν μια από τις καλύτερες χρονιές στη σύγχρονη ιστορία της γνωστής εταιρείας.

Κατά τη διάρκεια του ετήσιου συνεδρίου έγινε απολογισμός των δραστηριοτήτων σε όλο τον κόσμο. Ο κ. Φούλβιο Γκιαμπέλι, υπεύθυνος ανάπτυξης δικτύου σε όλο τον κόσμο, ανέφερε ότι η εταιρεία το 2010 θα επενδύσει στην ανάπτυξη του δικτύου πωλήσεων και κυρίως στο ιδιαίτερα γνωστό στη χώρα μας δίκτυο καταστημάτων DRIVER αλλά και στο ΚΕΥ ΡΟΙΝΤ. Ειδικότερα, το DRIVER στην Ελλάδα είναι το μεγαλύτερο δίκτυο πωλήσεων ελαστικών και αξεσουάρ, με πανελλαδική κάλυψη.

Από την πλευρά του, ο Ντανιέλε Ντεαμπρόγιο, υπεύθυνος πωλήσεων Νοτιοανατολικής Ευρώπης, ανέλυσε την κατάσταση στη διεθνή αγορά ελαστικών. Επισήμανε ότι σε μια πτωτική για τον κλάδο των ελαστικών χρονιά, η εταιρεία διέπρεψε έχοντας θετικά αποτελέσματα τόσο σε βιομηχανικό όσο και σε εμπορικό επίπεδο. Το συνέδριο ολοκληρώθηκε με την ομιλία του γενικού διευθυντή και διευθύνοντος συμβούλου της «ΕΛΑΣΤΙΚΑ PIRELLI», κ. Δημήτρη Παπαδάκου, ο οποίος χαρακτήρισε επιτυχημένη χρονιά το 2009 για την εταιρεία στην Ελλάδα, γεγονός που οφείλεται στην προσπάθεια των ανθρώπων που τη στελεχώνουν.

Παράλληλα, έθεσε συγκεκριμένους στόχους ανάπτυξης για το 2010, με κύριο σημείο την οικολογική επαγρύπνηση του καταναλωτή, προωθώντας τα πράσινα ελαστικά της μάρκας, όπως το Cinturato Ρ7.

«Τα πλάνα είναι αναπτυξιακά για το 2010, με επέκταση των δραστηριοτήτων της εταιρείας και εκτός ελληνικών συνόρων. Ταυτόχρονα, η πλούσια γκάμα ελαστικών θα συμπληρωθεί την άνοιξη του 2010 με ένα νέο προϊόν που διευρύνει την γκάμα της οικογένειας ελαστικών Scorpion και απευθύνεται στην κατηγορία των αυτοκινήτων SUV», τόνισε ο κ. Δημήτρης Παπαδάκος.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αυτοκίνητο
Άλλα θέματα στην κατηγορία Αυτοκίνητο της έντυπης έκδοσης
Άλλες ειδήσεις
Διεκδικητής της πρώτης θέσης στα πολυτελή
Μικρές ειδήσεις
Ανοδική πορεία σε δυσμενές περιβάλλον