Έντυπη Έκδοση

Και η κρίση θέλει το γέλιο της

Υπομονή, επιμονή και πίστη. Δύσκολα τα βρίσκει κανείς συγκεντρωμένα στον ίδιο άνθρωπο και ακόμη δυσκολότερα σε μια ομάδα ανθρώπων, καθώς το πρώτο πράγμα που κάνουν οι συμπατριώτες μας, μόλις συγκροτήσουν σύλλογο, όμιλο, οργάνωση, γιάφκα τέλος πάντων είναι να ανταλλάξουν βαριές κουβέντες και να πλακωθούν μεταξύ τους.

Στην περίπτωση ωστόσο του Λαφυστίου και της Εκθεσης Γελοιογραφίας, η υπομονή, η επιμονή και η πίστη έκαναν θαύματα! Και γεννήθηκε ένας θεσμός που άντεξε όλες τις δοκιμασίες για να φτάσει δυνατός και φωτεινός ώς το 2011.

Σήμερα λοιπόν, στις 8 το βράδυ, στο Πνευματικό Κέντρο του Λαφυστίου, ανοίγει τις πύλες της η 14η Εκθεση Γελοιογραφίας. Διοργανωτές ο Δήμος Λεβαδέων, ο Αθλητικός και Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Λεβαδέων και ο Μορφωτικός Σύλλογος Λαφυστίου. Τιμώμενος δημιουργός είναι ο γνωστός καρτουνίστας Ιορδάνης Ανανιάδης, με πλούσιο έργο στο ενεργητικό του, ενώ, στο πλαίσιο της Εκθεσης, θα αναλυθεί η Ιστορία της Γαλλικής Γελοιογραφίας με την υποστήριξη του Γαλλικού Ινστιτούτου Λιβαδειάς. Στα συν η παρουσίαση της έκθεσης «Και η κρίση θέλει το γέλιο της» σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Λέσχη Γελοιογραφίας.

Η 14η Εκθεση Γελοιογραφίας θα διαρκέσει έως και τις 5 Ιουνίου, με ώρες λειτουργίας από τις 7 το απόγευμα ώς τις 10 το βράδυ. Για περισσότερες πληροφορίες, θα επικοινωνήσετε με τον πάντα αεικίνητο Γιάννη Γερούλια στο 697-3527622.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Τέχνες & Πολιτισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Κινούμενα σχέδια/Κόμικς/Σκίτσα
Σχετικά θέματα: Κομικ(ς)οδρόμιο
Οταν ο Κόρτο Μαλτέζε ταξίδεψε στο νησί Πίτκαιρν
Άλλα θέματα στην κατηγορία Τέχνες & Πολιτισμός της έντυπης έκδοσης
Σεζάρια Εβόρα
«Γιατί τραγουδάω ξυπόλητη»
Lura, η διάδοχος της Evora
Μουσική
Μπαλάντες ενός πανκ μεσήλικα
Χορευτική ψυχεδέλεια
Νέες κυκλοφορίες
Κριτική θεάτρου
Το κόστος της ευμάρειας
Περί της φύσεως του κακού
Μετανάστες
Οι μετανάστες στο τραπέζι
Φεστιβάλ Αθηνών
Οι πλανόδιοι του Φεστιβάλ
Κινηματογράφος
Η «ανακάλυψη» του Αλ Πατσίνο
Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας
Αρχαία και πράσινη ενέργεια
Εικαστικά
«Ντέρτι Humanism», στο Λονδίνο
88 χώρες για Βενετία
Κομικ(ς)οδρόμιο
Και η κρίση θέλει το γέλιο της
Οταν ο Κόρτο Μαλτέζε ταξίδεψε στο νησί Πίτκαιρν