Έντυπη Έκδοση

Μια ζωή... ασέλγειες από 40χρονο

Είχε καταδικαστεί δύο φορές για ασέλγεια σε ανήλικους τη δεκαετία 1995-2005, αλλά κυκλοφορούσε ελεύθερος, χωρίς καν να του έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι. Καταδικάστηκε σε 37 έτη και 6 μήνες φυλάκισης για ανάλογες υποθέσεις και σωματική βλάβη, εξέτισε την ποινή του κατά συγχώνευση και το 2008 αποφυλακίστηκε για να αναλάβει, όπως προέκυψε από τη σύλληψή του το περασμένο Σάββατο, και πάλι... δράση.

Τα ανήλικα κορίτσια εις βάρος των οποίων φέρεται να ασέλγησε δεν ήταν ένα ούτε δύο. Ηταν τουλάχιστον 21, ηλικίας από 8 έως 14 ετών, όπως έχουν διαπιστώσει μέχρι στιγμής οι αρχές, αριθμός που φοβούνται πως θα αυξηθεί εφ' όσον δοθεί στη δημοσιότητα με εισαγγελική διάταξη η φωτογραφία και τα στοιχεία του, για τα οποία έχει υποβληθεί από την πρώτη στιγμή σχετικό αίτημα από την αστυνομία.

Παντρεμένος και πατέρας ενός 18χρονου αγοριού, ο 40χρονος αναζητούνταν τα τελευταία πέντε χρόνια και πάντα κατάφερνε να διαφεύγει. Συνελήφθη τελικά στα Πετράλωνα, λίγη ώρα αφού είχε ασελγήσει σε ακόμη ένα ανήλικο κορίτσι.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο συλληφθείς -ο οποίος εργαζόταν ως κούριερ, επάγγελμα που του έδινε τη δυνατότητα να κυκλοφορεί με διαφορετικά δίκυκλα και με κράνος- παρακολουθούσε τα μικρά κορίτσια τη στιγμή που έφευγαν από το σχολείο τους μετά το τέλος των μαθημάτων.

Μόλις εκείνα έφταναν μόνα στα σπίτια τους, τα πλησίαζε και αφού δήλωνε αστυνομικός και τους επιδείκνυε κάποια έγγραφα από το πορτοφόλι του, τα παραπλανούσε λέγοντάς τους ότι διενεργεί έρευνα για υποτιθέμενη κλοπή στο σχολείο τους ή για ναρκωτικά.

Ετσι έπειθε τις ανήλικες να τον ακολουθήσουν σε κάποιο απόμερο κοινόχρηστο χώρο (ακάλυπτο ή πιλοτή), όπου ασελγούσε επάνω τους.

Οι αστυνομικοί τον αναζητούσαν τα τελευταία πέντε χρόνια έξω από διάφορα σχολεία οι μαθήτριες των οποίων είχαν καταγγείλει την επίθεση εις βάρος τους. Αλλά δεν είχαν καταφέρει να τον συλλάβουν.

Ο 40χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 40χρονος όχι μόνο παραδέχτηκε τις πράξεις του, αλλά δήλωσε με κυνικό τρόπο στους αστυνομικούς ότι έχει κάνει και άλλα πολλά, τα οποία όμως δεν θυμάται.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Αστυνομικό ρεπορτάζ
Άλλα θέματα στην κατηγορία Ελλάδα της έντυπης έκδοσης
Δημοσιεύματα
Πέθαναν λάθος Μπουραντά!
Δικαστικό ρεπορτάζ
Ξανά στο εδώλιο ο Π. Μαντούβαλος
ΚΕΕΛΠΝΟ
100 διαγνώσεις καρκίνου κάθε μέρα το 2012
ΟΑΕΔ
Πρόεδρος του ΟΑΕΔ και των φαρμακοποιών γίνεται;
Αστυνομικό ρεπορτάζ
Μια ζωή... ασέλγειες από 40χρονο
ΕΥΠ
Αστυφύλακας της ΕΥΠ αυτοκτόνησε στο «Ελ. Βενιζέλος»
ΔΣΑ
Χωρίς νομική προστασία οι υπερχρεωμένοι
ΔΟΥ
Ζήτησε επιστροφή φόρου με τον... μπαλτά στα χέρια
Κατασχέσεις
Από την κατάσχεση στο «τυπωθήτω»
Σκουριές
Ελεύθεροι δύο για τον εμπρησμό στις Σκουριές
Πανελλαδικές
Μεγάλο το διδαγμένο στα Αρχαία, απαιτητικά τα Μαθηματικά