Έντυπη Έκδοση

Ζήτησε επιστροφή φόρου με τον... μπαλτά στα χέρια

Με έναν... μπαλτά επιχείρησε να «λύσει» το πρόβλημά της 58χρονη φορολογουμένη χθες το πρωί μέσα στη ΔΟΥ Χανίων, όταν ο υπάλληλος της υπηρεσίας τής εξήγησε ότι δεν μπορούσε να ικανοποιηθεί το αίτημά της.

Τελικά το επεισόδιο έληξε με την επέμβαση της Αστυνομίας, ενώ οι υπάλληλοι της ΔΟΥ, με αφορμή το γεγονός, τόνισαν ότι καθημερινά γίνονται δέκτες της οργής και της αγανάκτησης των πολιτών .

Ο προϊστάμενος του Τμήματος Εσόδων Εφορίας Χανίων και πρόεδρος των εργαζομένων στις ΔΟΥ Χανίων-Ρεθύμνου, Μιχάλης Δασκαλάκης, που κλήθηκε να εξυπηρετήσει την 58χρονη, τόνισε:

«Η γυναίκα ήρθε περίπου στις 9.15 το πρωί εκνευρισμένη και φωνάζοντας στο γραφείο μου, στο Τμήμα Εσόδων, χτυπώντας το χέρι της πάνω στο γραφείο και λέγοντας "θέλω τα λεφτά μου". Κρατούσε ένα εκκαθαριστικό επιστροφής φόρου του 2011, το οποίο δεν είχε επιταγή επάνω διότι υπήρχαν οφειλές. Της το εξήγησα αυτό, αλλά εκείνη συνέχισε να φωνάζει και να ωρύεται. Τότε άρχισε να ψαχουλεύει και έβγαλε έναν μπαλτά. Αμέσως απομακρύνθηκα και φώναξα και στους άλλους συναδέλφους που βρίσκονταν κοντά να φύγουν, ενώ αυτή εκτονώθηκε στα γραφεία χτυπώντας 5 φορές το δικό μου και άλλες 2 ένα άλλο».

Το επεισόδιο έληξε με την παρέμβαση της Αστυνομίας και ο ίδιος στην κατάθεση που έδωσε ζήτησε να μη διωχθεί ποινικά η γυναίκα, ενώ εκείνη, όπως ανέφερε λίγο μετά αφού ηρέμησε, του ζήτησε συγγνώμη.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
ΔΟΥ
Άλλα θέματα στην κατηγορία Ελλάδα της έντυπης έκδοσης
Δημοσιεύματα
Πέθαναν λάθος Μπουραντά!
Δικαστικό ρεπορτάζ
Ξανά στο εδώλιο ο Π. Μαντούβαλος
ΚΕΕΛΠΝΟ
100 διαγνώσεις καρκίνου κάθε μέρα το 2012
ΟΑΕΔ
Πρόεδρος του ΟΑΕΔ και των φαρμακοποιών γίνεται;
Αστυνομικό ρεπορτάζ
Μια ζωή... ασέλγειες από 40χρονο
ΕΥΠ
Αστυφύλακας της ΕΥΠ αυτοκτόνησε στο «Ελ. Βενιζέλος»
ΔΣΑ
Χωρίς νομική προστασία οι υπερχρεωμένοι
ΔΟΥ
Ζήτησε επιστροφή φόρου με τον... μπαλτά στα χέρια
Κατασχέσεις
Από την κατάσχεση στο «τυπωθήτω»
Σκουριές
Ελεύθεροι δύο για τον εμπρησμό στις Σκουριές
Πανελλαδικές
Μεγάλο το διδαγμένο στα Αρχαία, απαιτητικά τα Μαθηματικά