Έντυπη Έκδοση

Αδωνις Γεωργιάδης εναντίον Indymedia

Ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Αδωνις Γεωργιάδης δεν μπόρεσε να κρύψει τη «χαρά» του για την κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου.

Τόσο μάλιστα που την Πέμπτη, την επομένη δηλαδή της ψήφισης του νόμου για τις αλλαγές στα ΑΕΙ, στην τηλεοπτική εκπομπή από την οποία πουλάει βιβλία είπε επί λέξει:

«Παιδιά, λίγο ξιδάκι, γιατί από τα πρώτα που θα κάνουμε με την κατάργηση του ασύλου, μόλις δημοσιευθεί ο νόμος στο ΦΕΚ, είναι να ζητήσουμε από την αστυνομία να μπει και να βρει τον υπό κατάληψη χώρο όπου εκπέμπει το Indymedia, να τελειώνουμε. Γιατί τώρα δεν χρειαζόμαστε άδεια του πρυτάνεως, χάρη στον νόμο που ψηφίστηκε με 250 ψήφους βουλευτών. Αρα τώρα, κύριοι του Indymedia, τρεχάτε ποδαράκια μου, γιατί σας πλησιάζουμε».

Από τον Φεβρουάριο του 2009 η «Ε» στην ιντερνετική της έκδοση είχε επισημάνει ότι η πρώτη «αποκάλυψη» ότι το Indymedia φιλοξενείται σε server του Πολυτεχνείου είχε γίνει από το site του Πατριωτικού Συλλόγου «Θερμοπύλες» στις 7 Δεκεμβρίου 2008, δηλαδή μία ημέρα μετά τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Ο εν λόγω σύλλογος, όλως τυχαίως, είχε κοινά γραφεία και τηλέφωνο με το ΛΑΟΣ Περιστερίου. Μετά την «αποκάλυψη» του συλλόγου ο βουλευτής τον ΛΑΟΣ Κ. Βελόπουλος είχε καταθέσει και την πρώτη ερώτηση στη Βουλή σχετικά με το Indymedia.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Εκπαίδευση
ΛΑΟΣ
Σχετικά θέματα: Εκπαίδευση
Δεν θα συναινέσουν στην εφαρμογή
Δώστε βάση στις βάσεις
Απ' το Πολυτεχνείο οι πρώτες αντιδράσεις
Άλλα θέματα στην κατηγορία Ελλάδα της έντυπης έκδοσης
ΕΣΥ
«Αναρρώνει» το ΕΣΥ από την τσέπη του ασθενή!
Φάρμακα
Φόβος για τα e-σκευάσματα
Εκπαίδευση
Δεν θα συναινέσουν στην εφαρμογή
Δώστε βάση στις βάσεις
Αδωνις Γεωργιάδης εναντίον Indymedia
Απ' το Πολυτεχνείο οι πρώτες αντιδράσεις
Διαχείριση απορριμμάτων
Ανακυκλώνουμε σκουπίδια για... τα σκουπίδια
Μυρίζει «φρέσκο» χρήμα η διαχείριση απορριμμάτων
Πυρκαγιές
Οικολογική καταστροφή
AIDS
AIDS: Η μάστιγα των τοξικομανών