Έντυπη Έκδοση

ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ

Περιμένουν τα εργαστήρια

Εν αναμονή των πορισμάτων των εγκληματολογικών εργαστηρίων για τους πάνω από 100 κωδικούς ευρημάτων στο διαμέρισμα του Χαλανδρίου βρίσκονται τα αρμόδια κλιμάκια της Αστυνομίας, προκειμένου να «μετρήσουν» τα επόμενα βήματά τους.

Για την ώρα καλλιεργείται η εικόνα ότι δήθεν η Αντιτρομοκρατική ψάχνει διακαώς τα έξι νεαρά άτομα σε βάρος των οποίων έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης. Στην ουσία, όμως, όπως αναφέρουν πληροφορίες, δεν έχει γίνει καμιά κίνηση για τη σύλληψη αυτών των ατόμων.

Φαίνεται πως η παρακολούθηση άλλων υπόπτων και τα αποτελέσματα των εργαστηρίων είναι ενδεχόμενο να δρομολογήσουν πρόσθετες διωκτικές κινήσεις.

Τα αναμενόμενα εργαστηριακά πορίσματα αφορούν στην ταυτοποίηση αποτυπωμάτων, στην ανίχνευση και συγκριτική ανάλυση τύπων DNA, στις αναλυτικές εκθέσεις από τους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους για τη δραστηριότητα των κατασχεθέντων κινητών τηλεφώνων και στην άντληση των αποθηκευμένων υλικών στους σκληρούς δίσκους των υπολογιστών που βρέθηκαν.

Αυτές θεωρούνται οι πιο σημαντικές αναλύσεις, παρ' ότι υπάρχει αρκετό υλικό και για άλλες χρονοβόρες ερευνητικές διαδικασίες ρουτίνας.

Φαίνεται πως η τακτική της Αστυνομίας με τη διοχέτευση σεναρίων συγκοινωνούντων δοχείων που παρουσιάζονται με εξωφρενικές υπεραπλουστεύσεις στοχεύει στην ανάπτυξη κινητικότητας από τις διάφορες ομάδες.

Πάντως, δίνεται η εντύπωση πως οι αντιτρομοκρατικές υπηρεσίες φτιάχνουν ένα διωκτικό κοστούμι στο ίδιο νούμερο για να το φορέσουν όπου βρεθούν τα κατάλληλα μέτρα.

Τα ευρήματα της Βουλιαγμένης

! Τέσσερις χειροβομβίδες, τέσσερις πυροσωλήνες εκτόξευσης βλημάτων, έναν όλμο και 50 φυσίγγια περισυνέλεξαν οι άνδρες του Λιμενικού Σώματος από την εσοχή βράχων στον Λαιμό της Βουλιαγμένης.

Οι λιμενικοί ενημερώθηκαν από αστυνομικούς, οι οποίοι δέχτηκαν τηλεφώνημα σύμφωνα με το οποίο άγνωστος ξεφορτώθηκε όπλα και εκρηκτικά στα βράχια. Στην περιοχή έσπευσαν και πυροτεχνουργοί. Τα ευρήματα μεταφέρθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας για περαιτέρω έρευνα. Για την υπόθεση ενημερώθηκε και η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Αστυνομικό ρεπορτάζ
Σχετικά θέματα: Οι απολογίες των συλληφθέντων
«Κατά των ψευτοεπαναστατικών κινήσεων»
Άλλα θέματα στην κατηγορία Ελλάδα της έντυπης έκδοσης
Οι απολογίες των συλληφθέντων
«Κατά των ψευτοεπαναστατικών κινήσεων»
Περιμένουν τα εργαστήρια
Αερομεταφορές
Οριστική προσγείωση για την Ολυμπιακή
Νέα γρίπη
Σε καραντίνα για τη γρίπη
Εθνικό Σύστημα Υγείας
Καταγγέλλουν «γαλάζιο» βόλεμα στο Τζάνειο
1.000 υπογραφές για να μείνει στην Κάρπαθο η ψυχολόγος
Εγνατία Οδός
Εργολαβίες με... «ταρίφα» γύρω από την Εγνατία
Περιβάλλον
«Χωρίς στοιχειώδη «ασπίδα» για το περιβάλλον ο αγωγός Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη»
«Απελευθέρωσαν» 15 στρέμματα πράσινου στο Ελληνικό
Δήμος Ζαχάρως
«Παράνομη η ανάθεση εργολαβίας 3 εκατ. ευρώ από τον Δήμο Ζαχάρως»
Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος
Παιχνίδια με e-mail για αίμα
Δικαστικό ρεπορτάζ
Αρχίζει η δίκη για το φόνο Σεργιανόπουλου
Στρατός
Ο στρατός ταΐζει τους απόρους
Άλλες ειδήσεις
Ισότητα στην επιμέλεια των παιδιών ζητούν οι διαζευγμένοι
30.000 θάνατοι τον χρόνο από λύσσα
Ερευνα για τη σύγχρονη Μήδεια
Περί της λογοτεχνίας στον Εμφύλιο