Έντυπη Έκδοση

Τραγούδια προσφοράς στην ΕΤ1

Μια εκπομπή αφιερωμένη στα παιδιά, με τίτλο «Τα παιδιά τραγουδούν ακόμη» μεταδόθηκε χθες από την ΕΤ1. Στο στούντιο φιλοξενήθηκαν τα παιδιά των τριών μη κερδοσκοπικών φορέων, της «Κιβωτού του κόσμου», των «Παιδικών χωριών SOS» και του «Χαμόγελου του παιδιού», μαζί με τους εκπροσώπους των συγκεκριμένων οργανώσεων και πλήθος εθελοντών.

Ο π. Αντώνιος Παπανικολάου της «Κιβωτού του Κόσμου», ο γενικός διευθυντής των «Παιδικών χωριών SOS» Γιώργος Πρωτόπαπας και ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του παιδιού» Κώστας Γιαννόπουλος αναφέρθηκαν στο έργο των τριών φορέων και στην αναγκαιότητα της ύπαρξής τους.

Το συντονισμό της εκπομπής είχε ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ Λάμπης Ταγματάρχης, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων ότι σκοπός της είναι να αντιληφθεί η κοινωνία την προσφορά των συγκεκριμένων φορέων.

Η εκπομπή διοργανώθηκε στο πλαίσιο των δράσεων της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης με στόχο τη στήριξη του έργου των τριών φορέων με τους οποίους η ΕΡΤ έχει υπογράψει μνημόνιο συνεργασίας και τους παρέχει πολύπλευρη στήριξη.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Τέχνες & Πολιτισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Τηλεόραση
Σχετικά θέματα: Τηλεόραση
Παιδιά στο χασάπικο
Πετρέλαιο και αέριο
Άλλα θέματα στην κατηγορία Τέχνες & Πολιτισμός της έντυπης έκδοσης
Εφυγε ο Βαγγέλης Λειβαδάς
Η τελευταία πράξη του δράματος
Εικαστικά
Από λευκό χαρτί
Κινηματογράφος
Αραβική Ανοιξη κι ελληνικός χειμώνας
Μουσική
Ονειρικός λυρισμός
Θέατρο
Καθαρίζει για την τέχνη
Νίκος Γιαλούρης
Απώλεια για την αρχαιολογική έρευνα
Τηλεόραση
Παιδιά στο χασάπικο
Πετρέλαιο και αέριο
Τραγούδια προσφοράς στην ΕΤ1