Έντυπη Έκδοση

Σαμαράς: Τελεσίγραφο νέων διαγραφών

Πυρά κατά του προέδρου της Ν.Δ. Α. Σαμαρά, με εντολή του οποίου διαγράφηκε οριστικά από τη Ν.Δ., εξαπέλυσε ο Αριστοτέλης Παυλίδης. «Εξαιτίας του η Ν.Δ. υπέστη τέτοια βλάβη που την πληρώνουμε μέχρι σήμερα» κατηγόρησε τον πρόεδρο της Ν.Δ. παραπέμποντας στο '93.

«Η εντολή αυτών που ψήφισαν στις 29 Νοεμβρίου ήταν να τα αλλάξουμε όλα, να σαρώσουμε το χθες», δήλωσε ο Α. Σαμαράς στέλνοντας και νέο τελεσίγραφο διαγραφών προς τα στελέχη που πλήγωσαν την παράταξη και έπονται του Παυλίδη (Βουλγαράκης, Δούκας κ.ά.).

Κάποιοι κομματάρχες του Αρ. Παυλίδη είτε δεν προσήλθαν είτε αποχώρησαν από τους χώρους όπου κινήθηκε ο Α. Σαμαράς στη Ρόδο. Υπήρξαν και δηλώσεις που κατήγγειλαν τις διαδικασίες διότι ο Αρ. Παυλίδης δεν κλήθηκε σε απολογία από την Επιτροπή Δεοντολογίας. Σήμερα ο πρώην υπουργός θα δώσει και συνέντευξη Τύπου ξεκινώντας «αντάρτικο».

Ο Αρ. Παυλίδης στη γραπτή δήλωσή του υποστήριξε ότι του τηλεφώνησε ο διευθυντής του γραφείου του Α. Σαμαρά Κ. Αρβανιτόπουλος και του είπε ότι «ο πρόεδρος επιθυμεί να μην παραστείτε στην αυριανή Συνδιάσκεψη». «Η απάντησή μου ήταν "διαβιβάσατε στον κ. πρόεδρο ότι παρακαλώ να μου το ανακοινώσει ο ίδιος αύριο που θα είμαι απέναντί του στη συνάντηση που γίνεται στην πατρίδα μου Ρόδο"», ανέφερε. «Εντός δεκαπέντε λεπτών ολοκληρώθηκε, με τρόπο κωμικό, η διαδικασία λήψης της απόφασης διαγραφής μου διότι "προκαλώ βλάβη στη λειτουργία του κόμματος", με εισηγητή, μάλιστα, τον κ. Α. Σαμαρά, εξαιτίας του οποίου η Ν.Δ. υπέστη τέτοια βλάβη που την πληρώνουμε μέχρι σήμερα».

Κατηγόρησε τον πρόεδρο της Ν.Δ. ότι «ανοίγει πληγές στο κόμμα που κανένα σφουγγάρι δεν μπορεί να τις καθαρίσει» και ότι μπορεί να τον απομάκρυνε από το κόμμα, αλλά δεν μπορεί «να διαγράψει, ό,τι και να κάνει, την ιστορία του».

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
Νέα Δημοκρατία
Άλλα θέματα στην κατηγορία Πολιτική της έντυπης έκδοσης
Οδυνηρή σωτηρία
«Θα βοηθήσουμε αλλά πάρτε επώδυνα μέτρα»
Στις 10 Μαΐου η έκτακτη σύνοδος για ενεργοποίηση του μηχανισμού
Συναίνεση στη Γαλλία για το σχέδιο βοήθειας στην Ελλάδα
Ανησύχησε κι ο Ομπάμα
«Το Βερολίνο όξυνε την κρίση»
«Ποια είναι η Standard & Poor's» ρωτάει ο Ρεν, με υποβάθμιση της Ισπανίας του απαντάει ο οίκος...
Γιώργος καλεί Ευρώπη σε ρόλο πυροσβέστη
«Πιο σκληρά μέτρα, πιο πολλά λεφτά»!
Σαμαράς κατά Ε.Ε. και οίκων...
Θράσος ΣΕΒ, κυβέρνησης
Ευρωπαϊκό το πρόβλημα
Ζήτησε κοινή πολιτική και ευρωπαϊκά ομόλογα
«Στήριξη» στις τράπεζες «κατηγορώ» στην Αριστερά
Σκάνδαλο Βατοπεδίου
Εφραίμ: «Μας έσυραν» Τσιτουρίδης - Μπασιάκος!
Νέα Δημοκρατία
Σαμαράς: Τελεσίγραφο νέων διαγραφών
Άλλες ειδήσεις
Οικοδομείται το τέμενος
Και επίσημα υποψήφιος
Να ανοίξουν οι λογαριασμοί
Απολογισμός Βεργόπουλου, «Οι αμετανόητοι»