Έντυπη Έκδοση

Για τρίτη φορά ζητούν δηλώσεις από 1,3 εκατ. πολίτες λόγω χάους...

Μαρτύριο διαρκείας με Ε9 και ΕΤΑΚ

Ο φορολογούμενος μπαίνει να κάνει -έστω- κάποια διόρθωση και ανακαλύπτει ότι το κράτος... έχει χάσει τις διαδοχικές δηλώσεις ακινήτων που με τόσο κόπο και έξοδα έχει υποβάλει από το 2005 μέχρι σήμερα
Δεν έχει τελειωμό η ταλαιπωρία εκατοντάδων χιλιάδων φορολογουμένων, που καλούνται ο ένας μετά τον άλλο να διορθώσουν τα στοιχεία των ακινήτων που δήλωσαν από το 2005 μέχρι και το 2008 ή στη χειρότερη περίπτωση να υποβάλουν εξαρχής τη Δήλωση Στοιχείων Ακινήτων. Εν μέσω θέρους, περίπου 1,3 εκατ. ιδιοκτήτες ακινήτων έχουν κληθεί μέχρι σήμερα για διορθώσεις και κάπου 100.000 εξ αυτών θα υποβάλουν εξαρχής το έντυπο.

Πλήρες θέμα...

Για το ίδιο θέμα

 • Φορολογία

 • Απεργία ΟΤΟΕ

  • ΠΑΡ' ΟΤΙ Η ΕΕΤ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ, ΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΟΤΟΕ ΣΕ ΕΠΙΣΠΕΥΣΗ Υπέρ του Μεσολαβητή οι τραπεζίτες
   Η διαιτησία θα καθορίσει και φέτος, απ' ό,τι φαίνεται, τις μισθολογικές αυξήσεις που θα λάβουν οι τραπεζοϋπάλληλοι. Η Ενωση Ελληνικών Τραπεζών αποστέλλει σήμερα πρόσκληση στην ΟΤΟΕ, με την οποία της ζητεί να συναινέσει, προκειμένου να επισπευσθεί η δικαστική διαδικασία (σ.σ. η ημερομηνία εκδίκασης της υπόθεσης έχει προσδιοριστεί για τον Φεβρουάριο του 2010), η οποία θα αποφανθεί για τη μεταξύ τους διαφορά στο ζήτημα που έχει προκύψει με τη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας.
  • * 24ΩΡΗ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΟΕ: Και απεργία και μεσολάβηση
   Πορεία τραπεζοϋπαλλήλων προς το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας, ύστερα από την άρνηση τραπεζιτών να υπογράψουν συλλογική σύμβαση εργασίας (φωτ. αρχείου) Το δόγμα «και απεργίες και μεσολάβηση» προσπαθεί να εφαρμόσει η ΟΤΟΕ απέναντι στην άρνηση των τραπεζών να προχωρήσουν σε διάλογο για τους κλαδικούς μισθούς.
 • Αγορά πετρελαιοειδών

  • 359 ΕΚΑΤ. ΑΠΟ ΕΛ.ΠΕ. ΓΙΑ 1.200 ΠΡΑΤΗΡΙΑ * ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ MOTOR OIL, LUKOIL ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ Μετά την ΒΡ, η Shell
   Η Shell αναμένει προσφορά για τα 700 πρατήρια που διαθέτει στην Ελλάδα Σε πλήρη ελληνοποίηση οδηγείται η εγχώρια αγορά πετρελαιοειδών. Μετά την ΒΡ, που μεταβίβασε τα 1.200 πρατήριά της στα ΕΛ.ΠΕ. έναντι 359 εκατομμυρίων, ακολουθεί και η Shell, που την περασμένη Παρασκευή περίμενε στο Λονδίνο προσφορές για το δικό της δίκτυο στην Ελλάδα.
 • Αναδιάρθρωση χρηματοπιστωτικού συστήματος

  • Το κίνημα μεταρρύθμισης προσκρούει στις ΗΠΑ
   Ο υπουργός Εξωτερικών της Βραζιλίας Τσέλσο Αμορίμ Αλλη μία απόφαση του ΟΗΕ, για τη μεταρρύθμιση αυτή τη φορά του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος, κινδυνεύει να έχει την τύχη των περισσότερων αποφάσεών του, να μείνει δηλαδή χωρίς αντίκρισμα.
 • Βιοτεχνία

  • Στην απαισιοδοξία οι μικρομεσαίοι
   Απαισιόδοξοι είναι οι βιοτέχνες της Θεσσαλονίκης για το μέλλον του κλάδου τους, αφού, σύμφωνα με έρευνα της Interview για λογαριασμό του ΒΕΘ: 27,3% απάντησαν «καθόλου» αισιόδοξοι, 35,6% «λίγο», 31,6% «αρκετά» και μόλις 4,7% «πολύ».
 • Παγκρήτια έρευνα

  • ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ 7 ΣΤΟΥΣ 10 ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΣΕ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ Κυβερνητικές οι ευθύνες της κρίσης: 60%
   Ευθύνες στις πολιτικές των κυβερνήσεων της χώρας μας για την οικονομική κρίση επιρρίπτουν οι κάτοικοι του νησιού που απάντησαν σε έρευνα του Πολυτεχνείου Κρήτης. Μάλιστα, το 60,8% των πολιτών θεωρεί ότι η πολιτεία δεν ασκεί συγκεκριμένη πολιτική για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης.
 • Χρηματιστήριο Αθηνών

  • ΑΝΕΚΑΜΨΕ ΣΧΕΔΟΝ 50% ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΜΗΛΑ ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΟ Χ.Α. Κέρδη - έκπληξη στο εξάμηνο από το Χ.Α. (+20%)
   Με την υψηλότερη απόδοση της τελευταίας δεκαετίας και μία από τις ισχυρότερες στην Ιστορία ολοκληρώνεται το πρώτο 6μηνο του 2009 για το Χ.Α., που μπαίνει στο δεύτερο μισό της χρονιάς με κέρδη άνω του 20% σε όρους γενικού δείκτη και έχοντας ανακάμψει σχεδόν 50% από τον πυθμένα του περασμένου Μαρτίου (1.457 μονάδες).
 • Άλλες ειδήσεις