Έντυπη Έκδοση

Διαψεύδει τα αδιάψευστα...

Ο αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ Λάρισας Ιωάννης Βαρβαρούσης (φωτ.), ο οποίος ήταν μεταξύ των «16» που υπέγραψαν την επιστολή στον πρωθυπουργό και χθες η «Ε» φιλοξένησε νέες δηλώσεις του, στις οποίες μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «αν χρειαστεί ακόμη και να πέσει η κυβέρνηση για να καθαριστεί αυτό το πράγμα, να πέσει» (εννοούσε όσους έβλαψαν το κόμμα), έστειλε στην «Ε» την εξής δήλωση:

«Με αφορμή τα γραφόμενα ως πρωτοσέλιδο στο φύλλο της Τρίτης 28/7/09 σε ό,τι με αφορά, εκπλήσσομαι διότι διαστρεβλώθηκαν τα λεχθέντα από εμένα και αισθάνομαι την ανάγκη να διαψεύσω. Ως εκ τούτου, θα σας παρακαλούσα να γραφεί η διάψευσή μου για την αποκατάστασή μου. Με την ευκαιρία σάς δηλώνω ότι επί 20 χρόνια τουλάχιστον ως αγωνιστής και στέλεχος της Ν.Δ., αγωνίζομαι και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για την προβολή και την επιτυχία του κόμματός μου. Επιπλέον στηρίζω την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό της χώρας, τον Κώστα Καραμανλή, και οποιαδήποτε δημόσια τοποθέτησή μου γίνεται με αποκλειστικό γνώμονα το συμφέρον της παράταξης στην οποία ανήκω».

* Απάντηση: Οι δηλώσεις του κ. Ι. Βαρβαρούση αποτυπώθηκαν αυτούσιες. Αλλωστε είναι μαγνητοφωνημένες. Παρόμοιες δηλώσεις έκανε και στον «Φλας» και ακούστηκε η φωνή του στον αέρα. «Αμα χρειαστεί και άμα νομίζει ότι για να φτάσει κάποια στιγμή να καθαρίσει αυτό το πράγμα να πέσει και η κυβέρνηση, ας πέσει η κυβέρνηση εν τελευταία αναλύσει», είπε (και) στον ραδιοσταθμό. Κατανοούμε το πρόβλημα που του δημιούργησε η δημοσίευση. Είναι γνωστό και ότι δέχθηκε κυβερνητικές πιέσεις. Αυτή όμως η τακτική «είπα-ξείπα» δεν τιμά τα πολιτικά στελέχη.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
Νέα Δημοκρατία
Άλλα θέματα στην κατηγορία Πολιτική της έντυπης έκδοσης
Νόμος Δένδια
Ράπισμα Αρχής στην κυβέρνηση για τις κάμερες
«Δημιουργία υπερδικαιώματος που μπορεί να παραμερίσει τα υπόλοιπα»
Επιμένει για την τροπολογία παρά τις αντιδράσεις
Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών
Η πιο πετυχημένη υπηρεσία, οι πιο αδικημένοι υπάλληλοι
Νέα Δημοκρατία
Οπισθεν, αλλά η φωτιά δεν σβήνει
Χαρακόπουλος: Η πλειονότητα συμμερίζεται τις απόψεις των «16»
Αντιπρόεδρος ΝΟΔΕ
Διαψεύδει τα αδιάψευστα...
Κρατική ραδιοτηλεόραση
Παναγόπουλος για ΕΡΤ: Φταίνε οι εθελούσιες έξοδοι
ΠΑΣΟΚ - Ν.Δ.
Συντηρούν προεδρολογία
Υπόθεση Siemens
Διαψεύδει τον Σκαρπέλη ο Γεωργίου
Άλλες ειδήσεις
Κατά κυβέρνησης και «Ριζοσπάστη» ο Τρεμόπουλος
Αγκυρα: Εντός τουρκικής υφαλοκρηπίδας οι έρευνες