Έντυπη Έκδοση

Η σούπερ πίπα του Ρούπερτ Μέρντοχ

Ο πόλεμος της τηλεοπτικής μπάλας θα κριθεί από μια... Πίπα! Και μάλιστα όχι από μια απλή Πίπα, αλλά από μια ΣουπερΠίπα. Αυτό είναι το όνομα της καρτούν πρωταγωνίστριας στο ομώνυμο κανάλι («SuperPippa Channel») του ιταλικού ομίλου «Conto TV», που βρέθηκε σχεδόν από το πουθενά να διεκδικεί τα δικαιώματα του Κάλτσιο από τον μεγιστάνα Ρούπερτ Μέρντοχ.

Και όταν μιλάμε για ιταλικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου δεν μιλάμε για φιστίκια, μιλάμε για πραγματικά λεφτά. Πάνω από 1.000.000.000 ευρώ (1.149.000.000 ευρώ για την ακρίβεια) θα κοστίσουν στον Μέρντοχ οι τηλεοπτικές μεταδόσεις των αγώνων για την προσεχή και μεταπροσεχή σεζόν.

Κι εκεί που το είχε κλείσει το συμβόλαιο με τους συλλόγους ο μεγιστάνας και το είχε για σίγουρο, μπήκε στη μέση το «Conto TV», τον έτρεξε στα δικαστήρια για μονοπώλιο και αθέμιτο ανταγωνισμό και κατάφερε πριν από λίγες ημέρες να την μπλοκάρει προσωρινά τη συμφωνία. Οπότε; Οπότε ο ιδιοκτήτης του μίνι ομίλου Μάρκο Κρισπίνο, τριανταοκτάχρονος «αυτοδημιούργητος» επιχειρηματίας, λέει ότι -κανένα πρόβλημα- θα τα δώσει αυτός τα λεφτά. Και απαντά σε όσους επισημαίνουν την καλαβρέζικη καταγωγή του ότι δεν είναι βιτρίνα κανενός...

Την ίδια την ΣουπερΠίπα δεν την ρωτήσανε τι σκέφτεται για το ΣουπερΝτίλ, αλλά, αν πιστέψουμε τα ιταλικά δημοσιεύματα, δεν ασχολείται το καρτούν με τέτοια πεζά πράγματα. Της αρκεί να προκαλεί πυρετό στους γονείς, που σπεύδουν να κλειδώσουν τους δορυφορικούς δέκτες μετά τα μεσάνυχτα όταν και αρχίζουν τα ερωτικά σουξέ στο δημοφιλές «SuperPippa Channel».

Το σύνθημά της; «Θέλω να σώσω τον κόσμο από τη λογοκρισία, την ανικανότητα και το ξεθύμασμα της σεξουαλικής επιθυμίας!»

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Media
Με λέξεις-κλειδιά
Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (ΜΜΕ)
Άλλα θέματα στην κατηγορία Media της έντυπης έκδοσης
Ελληνες & τεχνολογία
Η τεχνολογία αντεπιτίθεται
AIDS
Ζητείται φινέτσα
Τηλεόραση
Η σούπερ πίπα του Ρούπερτ Μέρντοχ