Έντυπη Έκδοση

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΤΟΥ 2014 ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΥΠΕΡΒΑΣΕΙΣ

Οι τέσσερις προκλήσεις για το «Θρύλο»

Στο πρώτο μισό της περιόδου, ο Ολυμπιακός λειτούργησε με το γκάζι πατημένο στο τέρμα. Μέσα στο 2013, οι «ερυθρόλευκοι» κατέρριψαν μια σειρά από ρεκόρ που είχαν επιτευχθεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο πριν από σχεδόν μισό αιώνα. Ωστόσο, και το πρώτο εξάμηνο του 2014 είναι γεμάτο προκλήσεις.

Πλήρες θέμα...

 • Εθνική Ελλάδος

  • Λάμψη και μιζέρια
   Από τη μια, η λάμψη της εθνικής ομάδας, που το προσεχές καλοκαίρι θα συμμετάσχει σε άλλη μία μεγάλη διοργάνωση, το Μουντιάλ της Βραζιλίας, και από την άλλη, το υποβαθμισμένο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας Από τη μια, η λάμψη της εθνικής ομάδας, που το προσεχές καλοκαίρι θα συμμετάσχει σε άλλη μία μεγάλη διοργάνωση, το Μουντιάλ της Βραζιλίας, και από την άλλη, το υποβαθμισμένο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας με τα πολλά αρνητικά στοιχεία που το συνθέτουν.
 • Μπάσκετ

  • ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΥΣ Εξαγώγιμο προϊόν οι προπονητές
   Από την Ιορδανία και τον Λίβανο, στο Μεξικό, στην Κίνα, από την Τυνησία, στη Ρωσία, στη Ρουμανία, στη Νέα Ζηλανδία. Η Ελλάδα κατάφερε τα τελευταία χρόνια να γίνει υπερδύναμη στο παγκόσμιο μπάσκετ όχι μόνο για τα κατορθώματα των ομάδων της, εθνικών και συλλόγων, αλλά και για τους προπονητές της.