Έντυπη Έκδοση

Με συνταγή καλτσούνια

ΜΕ ΚΑΛΤΣΟΥΝΙΑ που αξίζουν τον κόπο ταΐζουν τον κόσμο στις εκθέσεις, όπου πηγαίνουν, κερδίζοντας διαρκώς το δικό τους κοινό, αφού έτσι κι αλλιώς η κρητική κουζίνα έχει αποκτήσει φανατικούς τα τελευταία χρόνια.Τα μελλοντικά σχέδια δεν λείπουν από την εταιρεία της οικογένειας Βολικάκη Α.Ε., η οποία ξεκίνησε να λειτουργεί στα Χανιά το 1998 στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη και σήμερα έχει κατακτήσει τη δική της θέση στον ουρανίσκο όποιου έχει δοκιμάσει τα προϊόντα της.

Δυναμικό «παρών» της εταιρείας Βολικάκη στις εκθέσεις παραδοσιακών προϊόντων Δυναμικό «παρών» της εταιρείας Βολικάκη στις εκθέσεις παραδοσιακών προϊόντων Ετσι, μέσα σε πέντε χρόνια, παρ' ότι τα καλτσούνια τους έγιναν διάσημα, μπήκαν στην αγορά και με νέα προϊόντα: τυροκροκέτες, κολοκυθοκεφτέδες, ντολμάδες, και η εταιρεία μπήκε σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην περιοχή Τσικαλαριά Σούδας, σε χώρο περίπου 800 τ.μ. Με ζηλευτό μάρκετινγκ τα προϊόντα της κατάφεραν να κατακτήσουν ξενοδοχειακές μονάδες, σουπερμάρκετ, εστιατόρια, καφέ, αλυσίδες αρτοποιείων και ζαχαροπλαστείων, ενώ σήμερα το εργοστάσιό τους έχει τη δυνατότητα παραγωγής μέχρι και 2 τόνους προϊόντων την ημέρα και μπορεί να επεκταθεί μελλοντικά σε άλλα 800 τ.μ.

Οσο για το πώς σκέφτονται το μέλλον τους; Στην έκθεση προϊόντων στο Σύνταγμα, όπου τους είδαμε, το πρώτο και βασικό τους μέλημα είναι να γνωριστούν καλύτερα εδώ αλλά να δουν τις δυνάμεις τους και στο εξωτερικό. Ας μην ξεχνάμε ότι οι ελληνικές ζύμες είναι από τα προϊόντα που έχουν μέλλον στις ξένες αγορές διότι υπάρχει ζήτηση.

Τα σχόλια έχουν κλείσει για αυτό το άρθρο

Κανένα σχόλιο

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας 0

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Οικονομία
Με λέξεις-κλειδιά
Επιχειρηματικότητα
Κλάδος τροφίμων και ποτών
Κρήτη
Σχετικά θέματα: Επιχειρηματικότητα
Η ελληνική σόγια κερδίζει το στοίχημα
Άλλα θέματα στην κατηγορία Οικονομία της έντυπης έκδοσης
Οικονομικές έρευνες και μελέτες
Βαθαίνει διεθνώς το χάσμα ανισοτήτων
Η μεγάλη ζημιά έχει γίνει
Πετρέλαιο
Ανάχωμα το ευρώ στο ακριβό πετρέλαιο
Σπέκουλα με φουλ αποθέματα στις ΗΠΑ
Δάνεια
Μέχρι τις 14 Ιανουαρίου για τους ενήμερους
Τηλεπικοινωνίες
Κουίζ για δυνατούς λύτες στις τηλεπικοινωνίες
ΣΕΤΕ
Ο τουρισμός θα μας σώσει
Επιχειρηματικότητα
Η ελληνική σόγια κερδίζει το στοίχημα
Με συνταγή καλτσούνια
Πλειστηριασμοί,
Πλειστηριασμοί: πώς δεν γλιτώνουν ούτε οι μικροοφειλέτες
Ακόμη και αν είσαι άνεργος, δεν το σώζεις