Έντυπη Έκδοση

«Κλείδωσε» η συμφωνία για τη Λεωφόρο

Η συμφωνία του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού με την ΠΑΕ για την επιστροφή της ποδοσφαιρικής ομάδας στη Λεωφόρο πέρασε από σαράντα κύματα, αλλά κλείδωσε.

Το πρόβλημα ήταν κυρίως το οικονομικό, αφού η διοίκηση Αλαφούζου δεν μπορούσε να καλύψει παλιές οφειλές προς τον Αθλητικό Ομιλο, όμως με αμοιβαίες υποχωρήσεις όλα τα θέματα λύθηκαν.

Το λίφτινγκ της ιστορικής έδρας θα κοστίσει περίπου 600-700.000 ευρώ και ο Ερασιτέχνης αναμένεται να καλύψει το 20%. Ο Α.Ο. δεν πρόκειται να δώσει ρευστό, γιατί δεν έχει, αλλά το ποσό που του αναλογεί θα συμψηφιστεί με τα ενοίκια των επόμενων τριών χρόνων που έχει να παίρνει η διοίκηση Μακρόπουλου από τη μίσθωση της Λεωφόρου.

Η ΠΑΕ από την πλευρά της ανέλαβε την υποχρέωση να πληρώνει τα όποια χαράτσια αναλογούν στη Λεωφόρο, καθώς και το ρεύμα, ακόμα κι αυτό που καταναλώνεται από τα τμήματα του Ερασιτέχνη.

Πρόθεση των συνεργατών του Αλαφούζου είναι να δημιουργήσουν δύο θύρες VIP, μία στη θύρα 3 και άλλη μία στη θύρα 10, ενώ έχουν ζητήσει να εκμεταλλευτούν τους χώρους κάτω από τη θύρα 4.

Ο νέος χλοοτάπητας έχει ήδη στρωθεί στον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου και στον ΠΑΟ θα επιδιώξουν να αγωνιστούν στο γήπεδο τους στα πλέι οφ, εφόσον τερματίσουν στην πρώτη πεντάδα. Το πρόβλημα πάντως είναι πως υπάρχουν αντιδράσεις από τον Αστέρα Τρίπολης και τον Ατρόμητο και η Super League παρουσιάζεται σε πρώτη φάση αρνητική.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Παναθηναϊκός
Ποδόσφαιρο
Σχετικά θέματα: Ποδόσφαιρο
Ζέσταμα για... του χρόνου
«Ο θάνατός σου, η ζωή μου» στο «Βικελίδης»
Ταπεινός ο Μίτσελ στις ισπανικές εφημερίδες
Ο Ζοσέ Μουρίνιο βοηθάει την Παρί
Άλλα θέματα στην κατηγορία Αθλητισμός της έντυπης έκδοσης
Ποδόσφαιρο
Ζέσταμα για... του χρόνου
«Ο θάνατός σου, η ζωή μου» στο «Βικελίδης»
Ταπεινός ο Μίτσελ στις ισπανικές εφημερίδες
«Κλείδωσε» η συμφωνία για τη Λεωφόρο
Ο Ζοσέ Μουρίνιο βοηθάει την Παρί
Μπάσκετ
Και ο Ράτζα στο «Παλέ»
ΕΠΟ
Πάσα στη Δικαιοσύνη