Έντυπη Έκδοση

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΩΤΗΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

«Ο,τι υποτάσσεται στο μάρκετινγκ, γίνεται αιμοβόρο»

Καλές και οι σπουδές στην Ιταλία, αλλά όταν ήρθε η πρόταση για συνεργασία με την ΕΡΤ τις άφησε σύξυλες. Το 1984 αναλαμβάνει τη συμπαρουσίαση της «Αθλητικής Κυριακής», ενώ από το '90 μέχρι σήμερα παραμένει σταθερά στο Mega. Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος ανήκει στους αθλητικούς δημοσιογράφους που δεν μασάνε τα λόγια τους για τα «παιχνίδια» των ΠΑΕ, τη βία στα γήπεδα, τα οικονομικά και επιχειρηματικά συμφέροντα στο χώρο του αθλητισμού και την έλλειψη πολιτικής βούλησης για την εξυγίανση του ποδοσφαίρου. Οσο για τις τηλεοπτικές συγκρούσεις του με πολιτικούς, όπως εκείνη με τον Γεράσιμο Γιακουμάτο έπειτα από μια ήττα της Εθνικής από την Τουρκία, έχουμε να τις θυμόμαστε.

Πλήρες θέμα...

 • Από το on-off

  • ΣΤΡΑΤΗΣ ΤΡΙΛΙΚΗΣ «Πιέσεις δεχτήκαμε, αλλά δεν υποχωρήσαμε...»
   Ο Στρατής Τριλίκης βρίσκεται καθημερινά στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης - κυριολεκτικά, μια και είναι ο αρχισυντάκτης της πρωινής ειδησεογραφικής εκπομπής της ΝΕΤ «Πρώτη γραμμή», που παρουσιάζουν ο Βασίλης Λυριτζής και ο Δημήτρης Οικονόμου.
  • ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ Στο ίδιο δράμα θεατές
   Οι φωτιές των προηγούμενων ημερών ήρθαν να δικαιώσουν τους απανταχού οπαδούς της κυκλικότητας της Ιστορίας. Καρμπόν, όπως και στις πυρκαγιές του 2007, που άφησαν κάρβουνο την Ηλεία, οι φωτιές στη βορειοανατολική Αττική δεν αντιμετωπίστηκαν εγκαίρως, οι αντιπυρικές ζώνες ήταν... λυμένες, τα οχήματα της Πυροσβεστικής μετρημένα και παλιά και οι άντρες της γενναίοι αλλά λίγοι.
 • Συνέντευξη Πολ ΜακΤζίο

  • «Ο Νετανάχιου καπέλωσε τη Μοσάντ»
   ΠΟΛ ΜΑΚΤΖΙΟ Η σκηνή έμοιαζε σαν να είχε βγει από ταινία του Τζέιμς Μποντ: Ενώ ο Χαλίντ Μισάλ, στέλεχος της παλαιστινιακής οργάνωσης Χαμάς, έβγαινε από το αυτοκίνητό του, ένας πράκτωρ της Μοσάντ τον πλησίασε και έριξε στο αφτί του ένα ισχυρό δηλητήριο.
 • Media