Έντυπη Έκδοση

Φίρμα ο σκίουρος

Ενα φάντασμα πλανάται πάνω απ' το κυβερνοδιάστημα!

Το φάντασμα ενός καναδού σκίουρου, που από τη μία μέρα στην άλλη μεταμορφώθηκε από απλό τρωκτικό σε παγκόσμια διασημότητα. Εως και δικό του γκρουπ στο «Facebook» απέκτησε, με χιλιάδες μέλη. Κι όλα αυτά με μια τυχαία συμμετοχή σε ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο...

Η ιστορία έχει ως εξής:

*Μια μέρα του περασμένου Μαΐου, το ζεύγος Τζάκσον και Μελίσα Μπραντς από τη Μινεσότα των ΗΠΑ έκοβε βόλτες στην καναδέζικη λίμνη Μινεγουάνκα.

Ως νορμάλ τουρίστες, λοιπόν, σκέφτηκαν κάποιοι στιγμή να φωτογραφηθούν με φόντο τα γάργαρα νερά.

*Εστησαν την κάμερα, ρύθμισαν το χρονοδιακόπτη, κάθησαν στην όχθη της λίμνης και περίμεναν το «κλικ». Πριν ακουστεί, όμως, ο πολυπόθητος ήχος, τσουπ μπήκε στη μέση ένας σκίουρος να δει τι «παίζεται».

*Ετσι βρέθηκε αμέσως πρώτη μούρη ανά την υφήλιο.

*Το αποτέλεσμα ήταν τόσο αστείο, που το ζεύγος Μπραντς φρόντισε να το στείλει σε διαγωνισμό του «National Geographic». Οι υπεύθυνοι του περιοδικού ενθουσιάστηκαν, το ανήρτησαν στην ιστοσελίδα τους πριν από λίγες μέρες και έκανε το γύρο του κόσμου.

*Εκτοτε, ο «Nuts» (βλέπε «Φουντούκιας»), όπως βαφτίστηκε ο σκίουρος, εμφανίζεται παντού είτε μόνος του είτε ως απρόσκλητος επισκέπτης σε κάθε είδους φωτογραφίες -από πορτρέτα πολιτικών μέχρι οικογενειακά ενσταντανέ.

*Ο ίδιος, φυσικά, δεν κερδίζει τίποτε ως κοπυράιτ, αλλά ο καναδικός οργανισμός τουρισμού ανοίγει σαμπάνιες. Τα τρωκτικά, βλέπετε, της λίμνης Μινεγουάνκα έγιναν διάσημα και οι επισκέπτες συρρέουν τώρα κατά εκατοντάδες προσπαθώντας να επιτύχουν ανάλογες ξεκαρδιστικές στιγμές.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Media
Με λέξεις-κλειδιά
Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (ΜΜΕ)
Σχετικά θέματα: Media
Διαδικτυακή αναπαράσταση μιας μάχης
Άλλα θέματα στην κατηγορία Media της έντυπης έκδοσης
Από το on-off
«Ο,τι υποτάσσεται στο μάρκετινγκ, γίνεται αιμοβόρο»
«Πιέσεις δεχτήκαμε, αλλά δεν υποχωρήσαμε...»
Στο ίδιο δράμα θεατές
Συνέντευξη Πολ ΜακΤζίο
«Ο Νετανάχιου καπέλωσε τη Μοσάντ»
Media
Φίρμα ο σκίουρος
Διαδικτυακή αναπαράσταση μιας μάχης