• Ποδόσφαιρο

  • Σκέψεις για «ισπανικό μοντέλο»
   Κατά τα πρότυπα των Μπαρτσελόνα Β ή Ρεάλ Μαδρίτης Β, που παίζουν στη 2η κατηγορία Ισπανίας, όσες ελληνικές ομάδες έχουν μεγάλο ρόστερ θέλουν κάτι ανάλογο. Ο Φερνάντο Σάντος μέσα σε σειρά προτάσεων είχε και τη δημιουργία θυγατρικών ομάδων, αλλά η ιδέα του δεν ενθουσίασε τους παράγοντες της ΕΠΟ Η Μπαρτσελόνα Β είναι το φυτώριο, αλλά δεν μπορεί ν' ανεβεί στην Primera Divisiόn. Στην ΕΠΟ, πάντως, είναι διστακτικοί Ο Ολυμπιακός έχει τα δικαιώματα τουλάχιστον 50 ποδοσφαιριστών, φαινόμενο που παρατηρήθηκε και στον Παναθηναϊκό τις δεκαετίες '80 και '90, δηλαδή σε περιόδους κυριαρχίας της οικογένειας Βαρδινογιάννη στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
  • ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ «Ο αντιφασισμός είναι στο DNA κάθε ΑΕΚτζή»
   «Προκειμένου να δημιουργηθεί ακόμη ένας φασίστας, ας δημιουργήσουμε έναν αντιφασίστα. Καμιά ανοχή στο φαινόμενο της εποχής» Πέντε μέλη της Original μιλούν στην «Κ.Ε.» για τον Κατίδη και το ναζισμό
  • «Ο ρατσισμός είναι ελονοσία. Αν τον αγνοήσεις θα θεριέψει»
   Ο Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ δεν δίστασε να φύγει από το γήπεδο όταν τον χλεύασαν σ' ένα φιλικό. Οσα είπε πρόσφατα στα Ηνωμένα Εθνη ήταν καμπανάκι, το θέμα όμως είναι πόσοι τ' άκουσαν... Ο Μπόατενγκ αποχωρεί από το φιλικό με την Προ Πάτρια και δείχνει στους κάφρους: «Μυαλό δεν έχετε;» «Ο ρατσισμός δεν είναι σαν τον πονοκέφαλο. Δεν γιατρεύεται με ασπιρίνες ούτε με χάδια. Περισσότερο μου θυμίζει την ελονοσία, που είναι επικίνδυνη και μολυσματική. Αν τον αγνοήσουμε, θα θεριέψει».