Ελευθεροτυπία - 31/05/2009
Έντυπη Έκδοση
Κυριακή 31 Μαΐου 2009
Η ΠΙΣΩ ΟΨΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ
Ενας ήρωας με παντούφλες

Η ιστορία του Ζάκαρι Μπόιντ, με την πιο παράξενη στρατιωτική εμφάνιση στο Αφγανιστάν.
-
Η δολοφονία του καμεραμάν
-
Εγκλημα εν ψυχρώ
Ξανανοίγει ο φάκελος της εκτέλεσης ισπανού ρεπόρτερ από αμερικανούς στρατιώτες στο ξενοδοχείο «Palestine» στη Βαγδάτη το 2003Η δίωξη ασκήθηκε πριν από δύο χρόνια. Κατηγορούμενοι ήταν ο λοχίας Σον Γκίμπσον, ο λοχαγός Φίλιπ Γουόλφορντ και ο αντισυνταγματάρχης Φίλιπ Ντεκάμπ, από την τρίτη μεραρχία πεζικού των ΗΠΑ.
-
Εγκλημα εν ψυχρώ
-
Η ευρωκάλπη «δεν πουλάει»
-
Δύσκολο προϊόν για τα media
Σύμφωνα με το ηλεκτρονικό περιοδικό «Opinion Corner», το μεγάλο ερώτημα για τα μέσα ενημέρωσης είναι το κατά πόσον είναι δύσκολο να «πουλήσεις μιντιακά τις εκλογές».
-
Δύσκολο προϊόν για τα media
-
Καλλιστεία Playmate
-
Η ιερά οδός της απώλειας
Ο διαγωνισμός των Playmate δεν είναι μόνο μια παρέλαση ωραίων γυναικών με ελάχιστα ενδύματα. Εχουν κοινωνικό ρόλο, καθώς μαθαίνουμε όλοι τι πρέπει να κάνουμε για να μας κοιτάξει το αντίθετο φύλο. Πρώτ' απ' όλα, γυμναστική!
-
Η ιερά οδός της απώλειας
-
Συνέντευξη
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΥΡΟΣ
«Ο Καραμανλής έχει υποκριτικό ταλέντο»
Η πρώτη του δουλειά ήταν δημοσιογράφος, και το ρεπορτάζ στο οποίο επιδόθηκε ήταν το πολιτικό σε εφημερίδες και τηλεόραση. Η αγάπη του για την επικοινωνία με τον κόσμο τον έστρεψε αργότερα στην υποκριτική, χωρίς ωστόσο ποτέ να χάσει το ενδιαφέρον του για τα κοινά.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΥΡΟΣ
«Ο Καραμανλής έχει υποκριτικό ταλέντο»