Έντυπη Έκδοση

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, STAGE, ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ, ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ

Δυναμικό ξεκίνημα αλλά με αντιφατικά μηνύματα

«Εμπόριο ψυχών» είχε χαρακτηρίσει ο Γ. Παπανδρέου το καθεστώς Stage, αλλά η κυβέρνηση δεν πήρε καμία μέριμνα για το μέλλον αυτών των νέων. Πολλές οι δηλώσεις του Μιχ. Χρυσοχοΐδη για την Αστυνομία, την τρομοκρατία και τα Εξάρχεια, πολλές και οι αρνητικές επιπτώσεις. Ο δε Γ. Παπακωνσταντίνου αφού ανακοίνωσε έλλειμμα 12%, τώρα συγκροτεί επιτροπή για να το προσδιορίσει επακριβώς
Εκανε δυναμικό ξεκίνημα αλλά έστειλε και αντιφατικά μηνύματα η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ μέχρι σήμερα, καθώς οι υπουργοί φαίνεται ότι έχουν μεταξύ τους διαφορετικές ταχύτητες δουλειάς, προτεραιοτήτων και λειτουργίας.

Πλήρες θέμα...

 • Νέα Δημοκρατία

  • ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ Κ.Ε. Κρας τεστ για τους «4»
   Με κοινή πρόταση για την εκλογή προέδρου από μέλη και φίλους, οι οποίοι όμως θα υπογράφουν δήλωση ότι αποδέχονται τις ιδεολογικές αρχές της Ν.Δ. ,αναμένεται να κατεβούν στη σημερινή Κεντρική Επιτροπή οι τέσσερις υποψήφιοι.
 • ΣΥΡΙΖΑ

 • Οικολόγοι Πράσινοι

 • Συμβούλιο Κορυφής Ε.Ε.

  • ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΔΗΛΩΝΕΙ Η ΑΘΗΝΑ Χάδι στην Τουρκία από τους «27» για τη μετανάστευση
   Ο Γ. Παπανδρέου κατά την είσοδό του στην αίθουσα του Συμβουλίου Κορυφής Η κυβέρνηση συναίνεσε στις ήπιες και ευχάριστες διατυπώσεις της σουηδικής προεδρίας στο κείμενο των συμπερασμάτων για τη μετανάστευση.
  • Αξονας Παπανδρέου-Μπράουν για την ανεργία
   Ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, στην πρώτη επίσημη εμφάνισή του στο συμβούλιο κορυφής στις Βρυξέλλες, περιέγραψε με σαφήνεια την πρόθεσή του να διαμορφώσει έναν «οικονομικό άξονα» με τον πρωθυπουργό της Βρετανίας κ. Μπράουν, ώστε τον προσεχή Δεκέμβριο η Επιτροπή να επεξεργαστεί σχέδιο αντιμετώπισης της περαιτέρω αύξησης της ανεργίας που προβλέπεται επίσημα πλέον στην Ε.Ε.
 • Συνθήκη της Λισαβόνας

  • Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ Ε.Ε.-ΤΣΕΧΙΑΣ ΓΙΑ ΑΠΟΚΛΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΚΕΚΤΗΜΕΝΟ ΕΝΘΑΡΡΥΝΕΙ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ Κακό προηγούμενο για Κύπρο
   Επικίνδυνες πιθανές επιπτώσεις στην τελική λύση του Κυπριακού δημιουργούνται από τον αναγκαστικό συμβιβασμό στον οποίο έχουν οδηγηθεί οι «26» με την Τσεχία προκειμένου η τελευταία να υπογράψει τη Συνθήκη της Λισαβόνας.
  • Ανακούφιση για το «ναι» του Κλάους
   Ο Τσέχος πρωθυπουργός Γ. Φίσερ, μάλλον ανακουφισμένος κι αυτός από την εξαίρεση της χώρας του Ουφ... Με ανακούφιση δέχτηκαν οι Ευρωπαίοι ηγέτες τη δήλωση του Τσέχου πρωθυπουργού Γιαν Φίσερ, ότι ο πρόεδρος της χώρας του Βάκλαβ Κλάους είναι ικανοποιημένος με τον συμβιβασμό που βρέθηκε από τους 27 σχετικά με το αίτημά του να εξαιρεθεί η Τσεχία από τις διατάξεις του Χάρτη των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων, που αποτελεί παράρτημα της Συνθήκης της Λισαβόνας. Εκτός απροόπτου, λοιπόν, ξεπεράστηκε και το τελευταίο εμπόδιο για να τεθεί σε ισχύ η νέα Συνθήκη.
 • Κυπριακό

  • ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ, ΜΕ ΑΝΟΙΓΜΑ ΛΙΜΑΝΙΩΝ ΚΑΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ ΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΥΠΟ ΟΡΟΥΣ... Επανέρχεται η Αγκυρα για «άρση των περιορισμών»
   Ο πρόεδρος της Κύπρου Δ. Χριστόφιας με τη Γερμανίδα καγκελάριο Αγκελα Μέρκελ, χθες στις Βρυξέλλες Νέα πρωτοβουλία στο Κυπριακό ετοιμάζει η Αγκυρα ως συνέχεια προηγούμενων προτάσεων που είχε διατυπώσει το 2005 και το 2006. Οι κανονισμοί απευθείας εμπορίου της Ε.Ε. για το Νησί φαίνεται ότι θα είναι από τα σημεία αναφοράς της νέας πρωτοβουλίας.
 • Άλλες ειδήσεις