Έντυπη Έκδοση

Για οδηγίες; Noob!

ΕΙΣΤΕ από εκείνους που χάνονται στους λαβυρίνθους του Διαδικτύου και δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε με τις προσφερόμενες υπηρεσίες και προγράμματα; Κάθε φορά που θα νιώθετε πελαγωμένοι, περάστε από το http://noob.gr και οι προβληματισμοί σας θα εξανεμιστούν!

Θα βρείτε αξιόπιστα άρθρα, γραμμένα σε απλή γλώσσα, που εξηγούν βήμα βήμα τα διάφορα προγράμματα του pc σας και του ιστού, ώστε να ξέρετε τι να κάνετε με όσα έχετε ήδη, και ποια σας είναι απαραίτητα να εγκαταστήσετε. Ακόμα θα διαβάσετε προτάσεις για χρήση προγραμμάτων, αναλόγως με τις δυνατότητες του pc σας, αλλά και τις δικές σας ανάγκες ως χρήστη. Ακόμα θα βρείτε forum για ανταλλαγή απόψεων και αποριών και θα έχετε άμεση επικοινωνία με τη συντακτική ομάδα του noob, για τις περιπτώσεις που δεν βγάζετε άκρη με τίποτα! Και δεν είναι ανάγκη να περιμένετε κάποιο πρόβλημα για να ρίξετε μια ματιά στο site. Τον ιστότοπο επισκέπτονται, εκτός από αρχάριοι και μέσου επιπέδου χρήστες, και ...προχωρημένοι κομπιουτεράδες για εξεζητημένες συμβουλές! Μην το χάσετε!

Βιβλίου όαση!

ΕΝΑ ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο, αλλιώτικο από τα άλλα σας περιμένει στο www. biblioasi.gr. Ο ιστότοπος δημιουργήθηκε από μια ομάδα πέντε ατόμων που με αγάπη και μεράκι για το βιβλίο θέλησαν να προσφέρουν στο ελληνικό κοινό ένα site που να δίνει πληροφορίες για παλιά και νέα βιβλία και να βοηθάει τους χρήστες να εντοπίζουν αυτό που θέλουν, ακόμα και αν οι πληροφορίες που έχουν για κάποιο βιβλίο είναι ελλιπείς. Το αποτέλεσμα είναι ένας καλαίσθητος ιστότοπος μέσω του οποίου μπορείτε να παραγγείλετε βιβλία που επιθυμείτε αλλά και να ζητήσετε οποιαδήποτε συμβουλή σχετική με το βιβλίο, από τους ιδρυτές του. Είτε είστε φανατικός βιβλιόφιλος είτε σας αρέσει απλά πού και πού ένα καλό ανάγνωσμα, μην παραλείψετε να περάσετε από την ηλεκτρονική όαση του βιβλίου!

Φωνή... λαού!

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ διαδικασίες στο Facebook είχε υποσχεθεί στους χρήστες ο ιδρυτής του, Μαρκ Ζούκεμπεργκ, για οποιαδήποτε αλλαγή θα σχεδιάζεται, και κράτησε την υπόσχεσή του! Η πρώτη ψηφοφορία στο facebook έγινε την περασμένη εβδομάδα και από τα 200 εκατομμύρια χρήστες ψήφισε το ...συντριπτικό 0,3%! Εκ των υπευθύνων του ιστότοπου, ο Τεντ Ούλιοτ, δήλωσε μετά το κλείσιμο της διαδικτυακής κάλπης: «Αναμέναμε μεγαλύτερη συμμετοχή, αλλά ήταν η πρώτη ψηφοφορία τέτοιου είδους». Να σας πούμε επίσης ότι το «πλήθος» των χρηστών που ψήφισε τάχθηκε υπέρ των αλλαγών στο site! Μυστήρια αντιλαμβάνονται την έννοια της ψηφοφορίας εκεί στο facebook...

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Στη στήλη
www.τελείακαιπαύλα.enet
Στο διαδίκτυο
Άλλα θέματα στην κατηγορία Ελλάδα της έντυπης έκδοσης
Βουλή
Νόμος και τάξη χθες στη Βουλή
Αρθρα/Σχολιασμοί
Από ψυχής η αγανάκτησή μου
«Τον Τούρκο κάμε σύντεκνο και το ραβδί σου βάστα»
Υπουργείο Δικαιοσύνης
«Οχι» στο Δομοκό από 41 νομικούς
Παιδεία/Σχολεία
Καμία λύση για το 18 ΑΝΩ
Διαφθορά
Οι λογαριασμοί δείχνουν «μίζες»
Νοσοκομεία και υπηρεσίες υγείας
Νοσεί βαριά το Νοσοκομείο Ξάνθης
Εκδηλώσεις
Στο ρυθμό των Χριστουγέννων
Επιχειρηματικότητα
Ωθηση στην κοινωνική οικονομία
Συγκεντρώσεις/Πορείες
Κατάσταση πολιορκίας στο ΕΜΠ
Αστυνομικό ρεπορτάζ
Εορτασμός με 7.000 αστυνομικούς και «μηδενική ανοχή»
Συγκρούσεις στα Εξάρχεια χθες τη νύχτα
Φεστιβάλ
Φεστιβάλ φαντασίας με αθρόα συμμετοχή
Πολιτισμός
Εργα πολιτισμού στην Πελοπόννησο
ΔΣΑ
Σε αποχή οι δικηγόροι για την εφέτη
Ψυχολογία/Παιδί
Τα παιδιά της κρίσης είναι παχύσαρκα
Ανθρώπινα
Χαρτί, μολύβι, έμπνευση, κάμερα και «πάμε»
Ενδεια πολυπρόσωπη
TV & Media
Με ισχυρά ατού η συμμαχία του Antenna
Πινγκ πονγκ για τις τηλεοπτικές άδειες
Κατά Σπυρόπουλου το προσωπικό των Πρακτορείων
Η ΝΕΡΙΤ προκήρυξε 7 θέσεις συμβούλων
Δικαιοσύνη
Ελπίδες για το θείο της μικρής Παλαιστίνιας