Ηλεκτρονική Έκδοση

Μίλησε με Προβόπουλο, περιμένει ενημέρωση από Σαμαρά ο Βενιζέλος

Η τοποθέτηση του ΠΑΣΟΚ «σοβαρά και υπεύθυνα» θα γίνει μετά από ενημέρωση από τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά και τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα σημειώνουν πηγές του ΠΑΣΟΚ αναφορικά με τις εξελίξεις που σχετίζονται με την Κύπρο.

«Έχει ιδιαίτερη σημασία το γεγονός ότι δεν θίγονται οι καταθέσεις στα υποκαταστήματα των κυπριακών τραπεζών, στην Ελλάδα», προσθέτουν τονίζοντας ότι «η κυβέρνηση πρέπει να ενημερώσει και να διαβεβαιώσει την ελληνική κοινή γνώμη, με απόλυτο τρόπο».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, επικοινώνησε με το Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιώργο Προβόπουλο.

Όσον αφορά στην εξέλιξη των διαπραγματεύσεων με την τρόικα για το ελληνικό πρόγραμμα, οι ίδιες πηγές τόνιζαν πως ισχύουν όσα είπε ο κ. Βενιζέλος στη νέα Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του κόμματος, η οποία συνεδρίασε την περασμένη Πέμπτη.

Επιπλέον, οι πηγές της Ιπποκράτους ανέφεραν ότι το ΠΑΣΟΚ περιμένει ενημέρωση από τον πρωθυπουργό και τη διεξαγωγή νέας συνάντησης των τριών αρχηγών που στηρίζουν την κυβέρνηση, ώστε να ληφθούν αποφάσεις για μια σειρά από θέματα, τα οποία είχαν συζητήσει σε προηγούμενες συναντήσεις τους ή περιλαμβάνονται στη συμφωνία προγραμματικής σύγκλισης των τριών κομμάτων, όπως, μεταξύ άλλων, το ειδικό τέλος ακινήτων που εισπράττεται μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ (ΕΕΤΗΔΕ).

Πηγή:ΑΠΕ

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
Κύπρος
ΠΑΣΟΚ
Για το ίδιο θέμα
Μουδιασμένη η Κύπρος από το σοκ του κουρέματος όλων των καταθέσεων