Ηλεκτρονική Έκδοση

Σε εξέλιξη η σύσκεψη Αναστασιάδη με τους αρχηγούς των κοινοβουλευτικών κομμάτων

Άρχισε πριν από λίγο στη Λευκωσία η σύσκεψη μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη με τους αρχηγούς των κοινοβουλευτικών κομμάτων κατά την οποία αναμένεται να προβεί σε πλήρη ενημέρωση για τα τεκταινόμενα και συμφωνηθέντα στις Βρυξέλλες και να προσπαθήσει να υπάρξει συλλογική διαχείριση της κατάστασης.

Στη σύσκεψη συμμετέχουν και ο Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας Πανίκος Δημητριάδης, ο υποδιοικητής της Κεντρικής Σπύρος Σταυρινάκης, ο υπουργός Οικονομικών Μιχάλης Σαρρής, ο υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων Τάσσος Μητσόπουλος, ο υφυπουργός παρά τω Προέδρω Κωνσταντίνος Πετρίδης και ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Χρήστος Στυλιανίδης.

Αβέρωφ Νεοφύτου και Άντρος Κυπριανού συμμετέχουν στη σύσκεψη εκ μέρους ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ αντίστοιχα. Το ΔΗΚΟ εκπροσωπεί ο Πρόεδρος του Μάριος Καρογιάν, από την ΕΔΕΚ παρίσταται στη σύσκεψη ο Αναπληρωτής Πρόεδρος Μαρίνος Σιζόπουλος, από το ΕΥΡΩΚΟ ο Πρόεδρος του Δημήτρης Συλλούρης και από το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Άδωνης Γιάγκου.

Αργότερα θα ακολουθήσει συνάντηση του Νίκου Αναστασιάδη και με τις διοικήσεις των τραπεζών και των συνεργατικών ιδρυμάτων.


Μανώλης Καλατζής

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Διεθνή
Με λέξεις-κλειδιά
Κύπρος
Ευρωπαϊκή Ένωση
Για το ίδιο θέμα
Μουδιασμένη η Κύπρος από το σοκ του κουρέματος όλων των καταθέσεων