Ηλεκτρονική Έκδοση

ΠΑΣΕΓΕΣ: Η κυβέρνηση προχωρά σε ανθρωποθυσίες

Για «ανθρωποθυσίες» κι «εξόντωση εργαζομένων» κάνει λόγο το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΣΕΓΕΣ, που τάσσεται ανοιχτά με ανακοίνωσή του υπέρ των εργαζομένων της ΕΡΤ που αγωνίζονται εναντίον της κυβέρνησης για κλείσιμο των δημόσιων μέσων ενημέρωσης.

Η αγροτοσυνεταιριστική οργάνωση τονίζει πως «η πατρίδα μας και η ελληνική κοινωνία έχει ανάγκη τη δημόσια ραδιοτηλεόραση. Ιδιαίτερα, δε, τα φτωχά λαϊκά στρώματα, οι κάτοικοι της επαρχίας και οι Έλληνες του εξωτερικού για τους οποίους πολλές φορές η ΕΡΤ αποτελεί τη μοναδική πρόσβαση στην ενημέρωση».
 
Η ΠΑΣΕΓΕΣ κάνει λόγο για «αυταρχικές μεθόδους κι αποφάσεις που συσχετίζονται ακόμα και με θέματα εθνικής ασφάλειας και αξιοπρέπειας». Όπως τονίζει στην ανακοίνωσή της, «θ' αντισταθούμε σε όλες τις Κυβερνητικές ενέργειες, που πάνω απ’ όλα καταλύουν τη Δημοκρατία στη χώρα μας και στο βωμό της εξυγίανσης φορέων, που είναι απαραίτητη να γίνει σ’ αυτή την κρίσιμη για το έθνος μας συγκυρία, προβαίνουν σε ανθρωποθυσίες και εξόντωση σημαντικού αριθμού εργαζομένων».
 
                                      
 

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
ΕΡΤ
Αγροτικά θέματα & αγροτική πολιτική