Ηλεκτρονική Έκδοση

Η ΝΔ καταγγέλλει ότι φιμώνεται από τον Τύπο

Το γραφείο Τύπου της ΝΔ καταγγέλλει τις δημοσιογραφικές ενώσεις ότι φιμώνουν τις απόψεις της λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είναι πρωτοφανές γεγονός για τη δημοκρατία και την αντικειμενική ενημέρωση των πολιτών η απόφαση των δημοσιογραφικών συνδικαλιστικών οργανώσεων ΕΣΗΕΑ και ΠΟΕΣΥ να απαγορεύουν το λόγο αποκλειστικά και μόνο σε στελέχη της Ν.Δ» με αφορμή το «κόψιμο» στον αέρα συνέντευξης του Α.Γεωργιάδη.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής: 
 
"Αφού έδωσαν εξαίρεση εκπομπής μόνον στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΥΡΙΖΑ «Στο Κόκκινο»,  όπου προφανώς αποκλείστηκε οποιαδήποτε άποψη του κόμματος της πλειοψηφίας, στη συνέχεια, άρχισαν να απαγορεύουν οποιαδήποτε παρέμβαση σε βουλευτές της Ν.Δ., σε οποιονδήποτε σταθμό.
 
Για παράδειγμα στον ΒΗΜΑ FM, που εκπέμπει με ειδική άδεια, επετράπη να ακουστεί μόνον η θέση του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ, ενώ στον αέρα, πραξικοπηματικά, κόπηκε με παρέμβαση της ΠΟΕΣΥ, η συνέντευξη του Βουλευτή της Ν.Δ. κ. Άδωνι Γεωργιάδη. Γνωρίζαμε ότι οι συνδικαλιστικές δημοσιογραφικές Ενώσεις είναι κομματικά χειραγωγούμενες. Γνωρίζαμε ότι κάθε φορά που ξένος ηγέτης επισκεπτόταν τη χώρα μας ήταν γι αυτούς η καλύτερη μέρα για απεργία. 
 
Θα ευχόμασταν οι δημοσιογραφικές Ενώσεις να ήταν προσηλωμένες στους κώδικες δεοντολογίας όπως ισχύει παγκοσμίως.  Όμως, όπως φαίνεται,  για αυτούς δημοκρατία, ελευθεροτυπία και αντικειμενικότητα αποτελεί μόνον η άποψη της μειοψηφίας.
 
Ζητούμε άμεσα  από τον ΒΗΜΑ FM,  να επιτρέψει στον βουλευτή της Ν.Δ. κ. Άδωνι Γεωργιάδη να εκφράσει και την άποψη της ΝΔ, όπως άλλωστε είχε προγραμματιστεί".  
 

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
Νέα Δημοκρατία