Ηλεκτρονική Έκδοση

Ομιλία στο ΕΒΕΑ

Ανυποχώρητος για την ΕΡΤ ο Σαμαράς

Σκληρή απάντηση σε Βενιζέλο-Κουβέλη

Για “ιερές αγελάδες του κρατισμού και των προνομίων” που “δεν παράγουν και δεν προσφέρουν τίποτα” και τις οποίες δεν πρόκειται να ανεχτεί, έκανε λόγο ο πρωθυπουργός μιλώντας σε εκδήλωση του ΕΒΕΑ.

φωτό Reuters φωτό Reuters “Δεν υπήρξε περίπτωση τους τελευταίους μήνες που να ερχόταν κάποιος σημαντικός ξένος για να στηρίξει τις θυσίες του ελληνικού λαού και να μην πέσει τυχαία πάνω σε απεργία της ΕΡΤ” είπε ο Αντώνης Σαμαράς κάνοντας λόγο για “συντεχία που έχει επιβάλει σιωπή στα ΜΜΕ”.

“Απεργούσαν κάθε φορά που γινόταν κάθε τι σημαντικό και αισιόδοξο, αυτή την ενημέρωση προσέφεραν”, είπε ακόμα.

Εμείς θα κάνουμε μια “τολμηρή μεταρρύθμιση” για τη δημόσια τηλεόραση είπε ακόμα παραπέμποντας στη σχετική πρόταση νόμου που ήδη κατέθεσε στη Βουλή.

“Αυτό που είδατε είναι οι τελευταίοι σπασμοί ενός καθεστώτος προνομίων που καταρρέει και ενώ αυτό το καθεστώς καταρρέει αναδεικνύεται εδώ απόψε η Ελλάδα της εξωστρέφειας και της δημιιουργίας”, τόνισε κλείνοντας την ομιλία του στο Μέγαρο Μουσικής.

Από το Μέγαρο Μαξίμου δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για συνάντηση των τριών πολιτικών αρχηγών, στην οποία επιμένουν Φώτης Κουβέλης και Ευάγγελος Βενιζέλος, ενώ πηγές της κυβέρνησης αναφέρουν ότι το νομοσχέδιο θα ψηφιστεί.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
ΕΡΤ
Κυβέρνηση