Ηλεκτρονική Έκδοση

Αιφνιδίασε ο Γιάννης Σγουρός

Συνδρομή 20 εκ. ευρώ στο γήπεδο της ΑΕΚ

Ο Περιφερειάρχης Αττικής δεσμεύτηκε να καλύψει μεγάλο μέρος του κόστους κατασκευής νέου γηπέδου στη Ν.Φιλαδέλφεια

Το μεγάλο όνειρο όλων των φίλων της ΑΕΚ θα ενισχύσει ο Γιάννης Σγουρός, όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη (20/6) στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής: «Ηταν μία δέσμευση που αναλάβαμε την περίοδο που ήμουν Νομάρχης, και τώρα είμαστε σε θέση να την πραγματοποιήσουμε, ύστερα από συνεννόηση με τη Γ.Γ. Αθλητισμού και το Δήμο Νέας Φιλαδέλεφειας- Χαλκηδόνας».


Πριν ένα μήνα, ο κ.Σγουρός απασχόλησε τα ΜΜΕ, κρούοντας τον κώδωνα κινδύνου, θεωρώντας πολύ πιθανή την απώλεια 56 εκατ. ευρώ από το ΕΣΠΑ, εξαιτίας σοβαρών καθυστερήσεων σε 37 ενταγμένα έργα, όπως την αναβάθμιση εξοπλισμού σε 15 νοσοκομεία και την κατασκευή 18 βρεφικών και παιδικών σταθμών.
Σήμερα, ωστόσο, βρήκε τρόπο να κάνει τους φίλους της ΑΕΚ να ενθουσιαστούν, καθώς ανακοίνωσε πως η Περιφέρεια Αττικής έχει τη δυνατότητα να χρηματοδοτήσει, με το ποσό των 20 εκατ. ευρώ, την κατασκευή νέου γηπέδου της Ενωσης, στη Ν.Φιλαδέλφεια.
"Τηρήσαμε μία δέσμευση που είχαμε αναλάβει ως Νομαρχία Αθηνών και την υλοποιούμε σήμερα, ως αιρετή Περιφέρεια Αττικής. Ηταν μία δέσμευσή μας προς την ιστορική ομάδα της ΑΕΚ και τον λαό της. Χρηματοδοτούμε με το ποσό των 20 εκατ. ευρώ, που μπορεί να μην είναι ικανό για την ολοκλήρωση του έργου, αλλά αποδεικνύουμε ότι, ως Περιφέρεια Αττικής, δε μένουμε στα λόγια. Σε συνεννόηση και συνεργασία με τον Δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος, τη ΓΓΑ και την Ερασιτεχνική ΑΕΚ, ένα όνειρο χιλιάδων φιλάθλων της ΑΕΚ μπορεί να γίνει πραγματικότητα", είναι η εξαγγελία του κ.Σγουρού, που δεν το κρύβει πως θα επιδιώξει την επανεκλογή του στις επόμενες εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Ενθουσιασμένος με την ανακοίνωση του Σγουρού, ο Δημήτρης Μελισσανίδης έσπευσε να αποθεώσει τον Περιφερειάρχη Αττικής: "Τιμάει τον λόγο του ο Γιάννης Σγουρός. Δεν είχα την παραμικρή αμφιβολία αλλά πολύ απλά απέδειξε με τον καλύτερο τρόπο ότι είναι άνδρας και ότι φοράει παντελόνια. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι δεν ξέχασε την υπόσχεσή του απέναντι στην ΑΕΚ και έδειξε ότι τα όσα έλεγε όλο αυτό το διάστημα δεν ήταν απλές δηλώσεις, αλλά έμπρακτη υποστήριξη στο μεγάλο όραμα όλων των οπαδών της ομάδας μας".

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Σγουρός
Ποδόσφαιρο
ΑΕΚ