Ηλεκτρονική Έκδοση

Σε Θρακομακεδόνες, Κορωπί, Ωρωπό και Μέγαρα

Σε ύφεση οι πυρκαγιές στην Αττική

Τελευταία ενημέρωση:

Σε ύφεση οι φωτιές σε δασική έκταση στους Θρακομακεδόνες και σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση στον Άγιο Γεώργιο Κορωπίου. Περιορίστηκαν και οι πυρκαγιές στο Αμφιάριο Μαρκόπουλου - Ωρωπού και στην περιοχή Πευκενέας Μεγάρων.

Φωτογραφία αρχείου Φωτογραφία αρχείου Ισχυρές εναέριες και επίγειες δυνάμεις κινητοποιήθηκαν για την κατάσβεση των πυρκαγιών. Στα τέσσερα σημεία της Αττικής παραμένουν πυροσβέστες με οχήματα και επαγρυπνούν για τυχόν αναζωπυρώσεις. 

Η φωτιά στους Θρακομακεδόνες ξέσπασε νωρίς το απόγευμα σε δασική περιοχή κοντά στη συμβολή των οδών Μακεδονίας και Μεγάλου Αλεξάνδρου, ανάμεσα στο τελεφερίκ και τις κατασκηνώσεις της Εθνικής Τράπεζας που είναι κλειστές. 

Στον Ωρωπό, οι φλόγες πέρασαν κοντά σε σπίτια όμως δεν έχουν αναφερθεί ζημιές, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Η Τροχαία διέκοψε την κυκλοφορία στους επαρχιακούς δρόμους Καπανδριτίου - Καλάμου και Μαρκοπούλου – Καλάμου και έκανε εκτροπή της κυκλοφορίας από την οδό Αγίας Ελαιούσης, από την πλατεία Καλάμου και από το εκκλησάκι της Αγίας Κυριακής στη θέση Ουλπέρι.

Πηγή: Πυροσβεστική

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Πυρκαγιές