Ηλεκτρονική Έκδοση

Μιχελάκης: «Έγκλημα οι πρόωρες εκλογές»

"Οι πρόωρες εκλογές δεν θα ήταν λάθος. Θα ήταν έγκλημα. Θα έθεταν σε κίνδυνο την οικονομική σταθερότητα και τις θυσίες που έκανε μέχρι σήμερα ο κόσμος, δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης.

Ο Γιάννης Μιχελάκης Ο Γιάννης Μιχελάκης Σε συνέντευξή του στον "Τύπο της Κυριακής", ο κ. Μιχελάκης αναφερόμενος  στις πρόσφατες δηλώσεις Β. Σόιμπλε, εκτιμά ότι "δεν οδηγούν σε νέα μέτρα", κάτι που, όπως λέει, "δεν θα το άντεχε ούτε η πραγματική οικονομία, ούτε η κοινωνία, ούτε η κυβέρνηση".

Σε ερώτηση για τις προβλέψεις ορισμένων για "θερμό φθινόπωρο", επαναλαμβάνει ότι "δεν υπάρχει κανένα σενάριο επιβολής πρόσθετων μέτρων, αλλά εφαρμογής αυτών που ήδη έχουν ψηφιστεί" και υπογραμμίζει ότι "η Ελλάδα σε ένα διεθνές περιβάλλον αστάθειας και αναταραχής είναι παράγοντας σταθερότητας. Και αυτό δεν μπορεί να το ανατρέψει κανένας δημαγωγός. Είναι πλεονέκτημα που οφείλουμε να αξιοποιήσουμε και όχι να τινάξουμε στον αέρα".

Αναφερόμενος στους συμβασιούχους, ειδικά στην καθαριότητα, που αναμένεται να αποχωρήσουν, ο υπουργός Εσωτερικών σημειώνει ότι "η κάλυψη ενδεχόμενων κενών όπως για παράδειγμα στον τομέα της καθαριότητας, θα μπορούσε να καταστεί δυνατή εκ των ενόντων μέσα από το θεσμό της κινητικότητας. Σε κάθε περίπτωση πάντα, θα πρέπει πρώτα να δούμε πόσα και ποια θα είναι τα κενά που θα προκύψουν".

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
Υπουργείο Εσωτερικών
Κυβέρνηση