Ηλεκτρονική Έκδοση

Νέα κόντρα Φαήλου - ΣΥΡΙΖΑ για τον Μεταξά

Νέα κόντρα στα social media με συνέχεια επί της οθόνης ξέσπασε ανάμεσα στον στενό συνεργάτη του πρωθυπουργού Φαήλο Κρανιδιώτη, γνωστό για τις υβριστικές του δηλώσεις και επιθέσεις κατά του ΣΥΡΙΖΑ και θερμό υποστηρικτή της θεωρίας των δύο άκρων, και στον βουλευτή Δημήτρη Παπαδημούλη.

Αφορμή για το νέο επεισόδιο στο twitter στάθηκε η αναδημοσίευση σήμερα από το left.gr μιας παλιότερης δήλωσης του Φ. Κρανιδιώτη ότι ο Μεταξάς ανήκε στην Κεντροδεξιά.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας στο κοινωνικό δίκτυο έγραψε το εξής: "Φ.Κρανιδιώτης:"Ο Μεταξάς ανήκει στην Κεντροδεξιά". Όσο και ο Μουσολίνι και ο Χίτλερ.Θέλει ο φασίστας να κρυφτεί και η χαρά δεν τον αφήνει.."

 

Ακολούθησε σειρά ειρωνικών μηνυμάτων από τον Κρανιδιώτη τόσο κατά του Δ. Παπαδημούλη όσο και κατά του Δ. Στρατούλη.

Σε ένα απ' αυτά ο Φ. Κρανιδιώτης αναφέρει ότι "Ως γνωστόν το ΟΧΙ το είπε ο Παπαδημούλης, αφού ήπιε το γάλα του" ενώ σε προηγούμενο τον χαρακτηρίζει ανιστόρητο.

 

 

Υπενθυμίζεται ότι ο Φ. Κρανιδιώτης είχε γράψει στο Facebook για τον Μεταξά: "Την κριτική μου την γράφω προς όλους, διότι ζω ελευθέρως και δεν σιτίζομαι σε κανένα πρυτανείο, κρατικο, κομματικό ή "ταβατζήδων". Απλώς πήξαμε στην δικτατορία της "πολιτικής ορθότητας" και στα σκουπίδια της φασιστοειδούς αριστεράντζας, της οποίας οι νοοτροπίες κυβέρνησαν επί δεκαετίες την χώρα και το προσωπικό της στελέχωσε πρόθυμα τους μηχανισμούς λεηλασίας. Στην αληθινή Κεντροδεξιά της Ιστορίας (από Βενιζέλο και Μεταξά ως Γέρο και Κ. Καραμανλή) η Πατρίδα χρωστάει τον εκσυγχρονισμό της, την εκβιομηχάνιση της, την (πάλαι ποτέ) στρατιωτική ισχύ της και το κοινωνικό κράτος και τα εργασιακά δικαιώματα. οπότε την παραίνεση σου ξαναπές την στον εαυτό σου. Το πρόβλημα της σημερινής Κεντροδεξιάς είναι πως δεν επιστρέφει στις λαϊκές και εθνικές της ρίζες κι εξακολουθεί, λιγότερο αλλά εξακολουθεί, να συμπεριφέρεται ενοχικά απέναντι στους ηττημένους και να επιτρέπει στον νεοφιλελευθερισμό να μολύνει την ψυχή και τις πολιτικές της…".

 

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική