Ηλεκτρονική Έκδοση

Πέθανε η δημοσιογράφος Άννα Σαμπατακάκη

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με ιδιαίτερη θλίψη ανακοινώνει την απώλεια της συναδέλφου Άννας Σαμπατακάκη, η οποία έφυγε την Κυριακή από τη ζωή, σε ηλικία 57 ετών.

Η Άννα Σαμπατακάκη γεννήθηκε το 1956 στην Αθήνα. Αφού ολοκλήρωσε τις γυμνασιακές της σπουδές αποφοίτησε από το τμήμα Πολιτικών Επιστημών της Παντείου Σχολής. Επιπλέον, σπούδασε θέατρο στα εργαστήρια υποκριτικής του Κώστα Καζάκου και του Βασίλη Διαμαντόπουλου.Τη δημοσιογραφική της σταδιοδρομία ξεκίνησε από κλαδικά περιοδικά το 1989 ενώ στη συνέχεια το 1992 εργάστηκε στην εφημ. «ΑΥΡΙΑΝΗ» απασχολούμενη στο ελεύθερο, το οικολογικό και το γυναικείο ρεπορτάζ. Το 1993 πηγαίνει στο «Δημοκρατικό Λόγο» και το 1997 στη «ΒΡΑΔΥΝΗ» όπου καλύπτει το ρεπορτάζ του θεάτρου. Εργάστηκε, επίσης, στις εφημερίδες « DAILY TIMES» και «VETO» καθώς και τον Τ/Σ «MEGA».
 
Η Άννα Σαμπατακάκη υπήρξε ένας ανήσυχος άνθρωπος με ευαισθησίες και καλλιέργεια. Είχε μεγάλη αγάπη για τις Τέχνες και ιδιαιτέρα το Θέατρο ενώ παράλληλα υπήρξε αγωνίστρια, αξιοπρεπής και αισιόδοξη ακόμη και στις δύσκολες στιγμές του σύντομου βίου της. Το Διοικητικό Συμβούλιο συλλυπείται τους οικείους της και αποχαιρετά την καλή συνάδελφο.
 
Η κηδεία της Άννας Σαμπατακάκη θα γίνει στην Αρεόπολη Λακωνίας την Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2013 στις 2μ.μ. Οι συνάδελφοι που επιθυμούν να παραβρεθούν στην κηδεία θα φιλοξενηθούν από την οικογένειά της.
 
«Με ιδιαίτερη συγκίνηση ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια της αγωνίστριας δημοσιογράφου, 'Αννας Σαμπατακάκη, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή σε ηλικία 57 ετών», αναφέρει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του για τον θάνατο της 'Αννας Σαμπατακάκη.

Τα σχόλια έχουν κλείσει για αυτό το άρθρο

Κανένα σχόλιο

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας 0

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Αυτοκτονίες/Θάνατοι/Δυστυχήματα
Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (ΜΜΕ)