Ηλεκτρονική Έκδοση

Και χωρίς χρίσμα της ΝΔ

Ν. Κακλαμάνης: Πάω για Δήμαρχος

Θα ζητήσω να δω τον Σαμαρά

Σίγουρος για τη δυναμική του, όπως τουλάχιστον αναφέρει ο ίδιος, δηλώνει ο Νικήτας Κακλαμάνης για την υποψηφιότητά του στον δήμο Αθηναίων.

«Ό,τι έχω πει εξακολουθεί να ισχύει στο ακέραιο και δεν έχει αλλάξει τίποτα. Μάλλον έχει ενισχυθεί η πεποίθησή μου από τις δημοσκοπήσεις, που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, σε ό,τι αφορά δημοφιλίες προσώπων... Iδιαίτερα για τον β' γύρο, η αποδοχή που έχω στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ είναι σημαντική.

Όπως θα έχετε δει, είμαι πρώτος στον ΣΥΡΙΖΑ με 34% και στο ΚΚΕ με 45% αποδοχή», δήλωσε στον ραδιοσταθμό «Βήμα» ο βουλευτής της ΝΔ Νικήτας Κακλαμάνης, επιβεβαιώνοντας την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων.

Εκτίμησε ότι η ΝΔ δεν θα δώσει χρίσματα και πρόσθεσε: «Εγώ, όμως, δεν κάθομαι με σταυρωμένα τα χέρια και οργανώνομαι και με ανθρώπους -για το ψηφοδέλτιο έχω μιλήσει- και το πλέον ευχάριστο είναι ότι, σ' αυτήν τη φάση, έχω μιλήσει με πολύ συγκεκριμένους ανθρώπους, που δεν σηματοδοτούν τον ιδεολογικό μου χώρο. Η υποψηφιότητά μου έχει ανακοινωθεί».

Σημείωσε δε ότι δεν γνωρίζει ποιοι από το κόμμα (του) δεν θέλουν την υποψηφιότητά του και πρόσθεσε: «Άσχετα με όλη την περιγραφή της υποψηφιότητάς μου, θεωρώ ότι λόγοι πολιτικού fair play με οδηγούν -και θα το πράξω- να ζητήσω να δω τον κ. Σαμαρά και να μιλήσω μαζί του. Μόνο με τον κ. Σαμαρά, όμως. Οι δυο μας…».

 

Πηγή: ΑΜΠΕ

Τα σχόλια έχουν κλείσει για αυτό το άρθρο

Κανένα σχόλιο

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας 0

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
Τοπική Αυτοδιοίκηση