Ηλεκτρονική Έκδοση

Ξεπαγώνουν χιλιάδες εντολές που είχαν μείνει στο συρτάρι

ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ για χρέη στο ΙΚΑ

Απειλή και για 50.000 μηχανικούς και 200.000 ελεύθερους επαγγελματίες

ΣΗΜΑ για κατασχέσεις-εξπρές σε χιλιάδες παραγγελίες, που έχουν εκδοθεί για χρέη προς το ΙΚΑ από το Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Εισφορών (ΚΕΑΟ) την περίοδο από 26 Νοεμβρίου 2013 έως 31 Ιανουαρίου 2014 και έχουν, για αδιευκρίνιστο λόγο, παγώσει, δινει η κυβέρνηση. Την ίδια στιγμή, με κατασχέσεις απειλούνται 50.000 μηχανικοί και τουλάχιστον 200.000 ελεύθεροι επαγγελματίες, οι οποίοι λόγω υψηλής ανεργίας αδυνατούν να πληρώσουν τις ασφαλιστικές τους εισφορές σε ΕΤΑΑ και ΟΑΕΕ.

Διαβάστε επίσης:

Νέες "εστίες" στην ουκρανική κρίση

ΦΩΤΙΑ στην κρίση της Ουκρανίας βάζουν η δήλωση που φέρεται να έκανε ο Εσθονός ΥΠΕΞ για αιματοβαμμένη προβοκάτσια των διαδηλωτών στην εξέγερση του Κιέβου και ο νόμος που ψήφισε η ουκρανική Βουλή για επανέναρξη των ενταξιακών διαβουλεύσεων της χώρας με το ΝΑΤΟ.

SOS ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ

Οργή για το γάλα υψηλής παστερίωσης: Ταφόπλακα για την κτηνοτροφία χαραλτηρίζουν οι παραγωγοί την επιμήκυνση της διάρκειας ζωής του "φρέσκου", που προωθεί το υπουργείο.

ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΓΛΕΖΟΥ

Γερμανική λύπη αλλά...όχι επανορθώσεις!: Μόνο "ηθικό χρέος" έναντι της Ελλάδας αναγνώρισε ο Γερμανός πρόεδρος, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλη Γλέζου.

ΛΟΥΚΕΤΑ ΕΝ ΟΨΕΙ

SOS για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό: Δώδεκα εκατομμύρια (έναντι 24 πέρσι) περισσεύουν για τον εραστιτεχνικό αθλητισμό και οι Ομοσπονδίες απειλούνται με λουκέτο!

ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΕΤΑΙΡΟΙ

Κρύβουν τα νέα μέτρα πίσω από τις...τράπεζες

ΣΤΟΝ ΕΡΗΜΙΤΗ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Ξηλώνουν το φυλάκιο για να γίνει...ξενοδοχείο

 

Τα σχόλια έχουν κλείσει για αυτό το άρθρο

Κανένα σχόλιο

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας 0

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
Ελευθεροτυπία