Ηλεκτρονική Έκδοση

Φτάνει πια

Κάτοικοι του Βαρνάβα ενάντια στα διόδια

Υπόμνημα με 346 υπογραφές

Οι κάτοικοι της περιοχής το έστειλαν στους: Δήμαρχο Μαραθώνα,Υπουργό Υποδομών, Υπουργό Ανάπτυξης, Εταιρία “Νέα Οδός”, Γραφείο πρωθυπουργού, Δήμαρχο Ωρωπού, Δημοτική Κοινότητα Βαρνάβα, Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης, Συνήγορο του Πολίτη.

Όπως αναφέρουν στο υπόμνημά τους:

"Ως κάτοικοι της Κοινότητας Βαρνάβα συμπαραστέκονται στους Δημότες Ωρωπού που είναι ενάντια σε μια καταφανώς άδικη και υπέρογκη οικονομική επιβάρυνση, που δυσχεραίνει με όμοιο ακριβώς τρόπο την καθημερινή ζωή της μικρής κοινωνίας του Βαρνάβα. Με το δεδομένο ότι το χωριό μας είναι αποκομμένο στα υπερβόρεια του μακρινού Δήμου της Ν. Μάκρης -Μαραθώνα (που υπαγόμαστε) και ακριβώς δίπλα στο Καπανδρίτι του Δήμου Ωρωπού.

Καλούμε τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης του Δήμου, τα αρμόδια Υπουργεία και την “Νέα Οδό” να κατανοήσουν τα αυτονόητα δεδομένου ότι η μοναδική οδική διέξοδος των κατοίκων για εργασιακή, εμπορική, μορφωτική, ψυχαγωγική δραστηριότητα αλλά και η εξυπηρέτηση από τις Δημόσιες Υπηρεσίες (γίνεται αποκλειστικά και μόνο μέσω του διπλανού Δήμου Ωρωπού- Καπανδρίτι), και «περνάει» από τα διόδια των Αφιδνών.

Απαιτούμε την ίση μεταχείριση με αυτή των δημοτών Ωρωπού και το δικαίωμα για ελεύθερη και ασφαλή πρόσβαση και μετακίνηση μέσω των εθνικών μας δρόμων. Συνημμένα υποβάλλουμε είκοσι οκτώ (28) Σελίδες με τριακόσιες σαράντα έξη (346) υπογραφές κατοίκων του χωριού μας και παρακαλούμε όπως οφείλετε, να τις λάβετε σοβαρά υπόψη. Σημ. Οι Λίστες των υπογραφών (πρωτότυπα) κατατέθηκαν στον Δήμο Μαραθώνα μαζί με την επιστολή αυτή, για περαιτέρω ενέργειες".

 

Τα σχόλια έχουν κλείσει για αυτό το άρθρο

1 σχόλιο

1 Ο/Η ΚΟΛΛΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ έγραψε: (πριν 6 έτη)
Το αίτημα των κατοίκων του Βαρνάβα, όπως και των κατοίκων του Δήμου Ωρωπού παραμένει η απομάκρυνση των διοδίων και η ελεύθερη διέλευση των πολιτών από τους Εθνικούς δρόμους, Όμως σε κάθε περίπτωση απαιτούμε ίση μεταχείριση με αυτήν των πολιτών του Δήμου Ωρωπού.
Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας 1

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Διόδια