Ηλεκτρονική Έκδοση

Συμφωνία της Διάσκεψης των Προέδρων

Κόβουν την οπλοφορία στους βουλευτές

Παππάς: Να ελέγχονται, τότε, και για αλκοόλ και ναρκωτικά

Η Βουλή έκανε δεκτή πρόταση του γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Μανιάτη για την απαγόρευση της οπλοφορίας των βουλευτών εντός της Βουλής.

Μόνο τους συνοδούς-φρουρούς επιτρέπεται να ελέγχει η φρουρά της Βουλής Μόνο τους συνοδούς-φρουρούς επιτρέπεται να ελέγχει η φρουρά της Βουλής

Υπευνθυμίζουμε ότι η η ιστόρια ξεκίνησε μετά από δημοσίευμα της Ελευθεροτυπίας, που αποκάλυπτε ότι βουλευτής της Χρυσής Αυγής είχε περάσει με όπλο στο γκαράζ του Κοινοβουλίου και πως δεν ήταν η πρώτη φορά.
 
Οι τελικές αποφάσεις δεν έχουν ληφθεί ακόμα. Ωστόσο η Διάσκεψη των προέδρων έκανε δεκτό το αίτημα του κ. Μανιάτη. Οι όποιες αποφάσεις θα ληφθούν σύντομα, είτε με αλλαγές στον κανονισμό της Βουλής είτε με αποφάσεις του ίδιου του προέδρου της Ευάγγελου Μεϊμαράκη.
 
Την ίδια στιγμή, πάντως, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, ο οποίος εκπροσωπεί το κόμμα στη διάσκεψη των προέδρων, θέλοντας να πετάξει την μπάλα στην εξέδρα, επειδή ως γνωστόν σχεδόν σύσσωμη η κοινοβουκευτική ομάδα της Χ.Α. οπλοφορεί, ζήτησε οι βουλευτές να ελέγχονται και για αλκοόλ και ναρκωτικά.  Ο Λ. Γρηγοράκος και ο Β. Οικονόμου τον κατηγόρησαν ότι επιχειρεί να ευτελίσει σκοπίμως το Κοινοβούλιο.
 
 

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
Χρυσή Αυγή
Οπλοφορία-οπλοκατοχή
Βουλή
Για το ίδιο θέμα
Εκπυρσοκρότησε όπλο βουλευτή της Χρυσής Αυγής