Ηλεκτρονική Έκδοση

Συνελεύσεις, κατάληψη, περιφρούρηση διαρκείας και έκτακτα δελτία

Κατάληψη στην ΕΡΤ ενάντια στο «λουκέτο» του Μαξίμου

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 19.00 στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ

Τελευταία ενημέρωση:

Η κυβέρνηση αποφάσισε να κλείσει την ΕΡΤ ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, μετά από σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου. Σε κατάληψη διαρκείας με συνεχή λειτουργία της ΕΡΤ και έκτακτα δελτία ειδήσεων σε τηλεόραση και ραδιόφωνο, αντιδρούν οι εργαζόμενοι στο «λουκέτο». Τρίζει η κυβερνητική συνοχή...

Ο Σίμος Κεδίκογλου έκανε λόγο για «χαρακτηριστική περίπτωση αδιαφάνειας και απίστευτης δαπάνης». Τόνισε ότι η σημερινή ΕΡΤ έχει εξελιχθεί σε ένα σκάνδαλο που το βλέπουν όλοι αλλά κανείς δεν τόλμησε να αγγίξει. Χαρακτήρισε χαράτσι το τέλος που πληρώνουν οι πολίτες στους λογαριασμούς της ΔΕΗ.    
 
Ανακοίνωσε ότι με νομοσχέδιο που θα κατατεθεί αμέσως θα δημιουργηθεί ένας σύγχρονος, δημόσιος - αλλά όχι κρατικός, ούτε κομματικά ελεγχόμενος -Οργανισμός Ραδιοτηλεόρασης, με «λιγότερο προσωπικό και σαφές οργανόγραμμα». Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε ότι ο νέος φορέας θα λειτουργήσει το ταχύτερο δυνατό.
 
Ανέφερε ότι το προσωπικό της ΕΡΤ θα αποζημιωθεί κανονικά, ενώ όσοι από τους εργαζόμενους το επιθυμούν, θα μπορέσουν να υποβάλουν αίτηση για να προσληφθούν στο νέο οργανισμό.  «Υπάρχουν πολλοί άξιοι και ικανοί εργαζόμενοι, η πείρα και η προϋπηρεσία των οποίων είναι απαραίτητη για να σταθεί ο νέος οργανισμός και θα συνεκτιμηθεί κατά τη διαδικασία προσλήψεων με διαφανείς διαδικασίες και κριτήρια ΑΣΕΠ» πρόσθεσε ο υπουργός Επικρατείας.
 
Τόνισε ότι το αρχείο της ΕΡΤ θα περιφρουρηθεί και θα αξιοποιηθεί πλήρως, όπως και οι δορυφορικές υπηρεσίες και οι σύγχρονες τεχνολογίες.  
 
Ο κ. Κεδίκογλου είπε ότι μέχρι τη συγκρότηση του νέου Οργανισμού Ραδιοτηλεόρασης οι πολίτες δεν θα πληρώνουν το «χαράτσι», ενώ στη συνέχεια θα πληρώνουν πολύ λιγότερα.
 
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι υπολογίζεται πως οι πολίτες θα απαλλαγούν από ένα ποσό που φτάνει τα 100 εκατομμύρια ετησίως και πως για τις θέσεις της σημερινής ΕΡΤ που κρίνονται υπεράριθμες, θα προσληφθούν μέσω ΑΣΕΠ νέοι εργαζόμενοι σε νοσοκομεία, ΚΕΠ και όπου το δημόσιο έχει ανάγκη.
 
«Μεγάλες αλλαγές δεν γίνονται χωρίς μεγάλες τομές», υπογράμμισε και συμπλήρωσε: «η σημερινή κυβέρνηση αποδεικνύει ότι διαθέτει την πολιτική βούληση και αυτό ζητάει και περιμένει να δει ο ελληνικός λαός».
 
Ο Σίμος Κεδίκογλου τόνισε ότι "την ΕΡΤ την πληρώνει ο ελληνικός λαός με το χαράτσι στους λογαριασμούς ηλεκτρικού γύρω στα 300 εκατομμύρια το χρόνο", ότι έχει τριπλάσιο έως επταπλάσιο κόστος από άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς και τετραπλάσιο ως εξαπλάσιο προσωπικό για πολύ μικρή τηλεθέαση.
 
«Έχει καθεστώς αδιαφάνειας στη διαχείρισή της. Μιλάμε για μια εταιρεία με έξι λογιστήρια που δεν επικοινωνούν μεταξύ τους. Καθεστώς αδιαφάνειας στη διαχείριση των συμβάσεων, καθεστώς ακόμα μεγαλύτερης αδιαφάνειας στη διαχείριση του υλικού το οποίο δεν έχει απογραφεί εδώ και οκτώ χρόνια. Καθεστώς προνομίων για τους εργαζόμενους που χρεώνουν τεράστιο αριθμό υπερωριών», είπε χαρακτηριστικά.
 
«Σε μια περίοδο που ο ελληνικός λαός υφίσταται θυσίες, δεν υπάρχουν περιθώρια για καθυστερήσεις ή για δισταγμούς. Όπως δεν υπάρχουν περιθώρια ανοχής για 'ιερές αγελάδες' που παραμένουν άθικτες όταν επιβάλλονται περικοπές παντού» σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
 
Η πράξη νομοθετικού περιεχομένου, που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ, με την οποία δίνεται η δυνατότητα στους αρμόδιους υπουργούς ακόμη και να βάζουν «λουκέτο» σε ΔΕΚΟ υπό την εποπτεία τους, έχει προκαλέσει αντιδράσεις από τους κυβερνητικούς εταίρους και τα κόμματα της αντιπολίτευσης.
 

Σε εξέλιξη βρίσκονται συσκέψεις της ΠΟΣΠΕΡΤ και σωματείων εργαζομένων, ενώ κόσμος συρρέει στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής. Σε εξέλιξη νέα γενική συνέλευση των εργαζομένων, ενώ ήδη οργανώνονται βάρδιες περιφρούρησης του χώρου.

Συγκέντρωση στις 19:00, Μεσογείων 432

 Η μάχη ανάβει για την υπεράσπιση της δημόσιας τηλεόρασης, όπως έγραφε η "Ε" του Σαββάτου, μετά την κυβερνητική πρωτοβουλία να βγάλει το... "τσεκούρι" για την υλοποίηση των δεσμεύσεων στην τρόικα για απολύσεις και κλεισίματα στο δημόσιο (κοινωνικό) τομέα.

Η ανακοίνωση της Γενικής Συνέλευσης των Δημοσιογράφων της ΕΡΤ:

"Η ΕΡΤ πρέπει να είναι ανοιχτή: στην κοινωνία, τις αντιφάσεις της, τα προβλήματά της, τις αγωνίες, τις ιδέες και τις δράσεις

Η ΕΡΤ πρέπει να είναι ανοιχτή: στον πολιτισμό, τον κόσμο του, τις διαφορετικές τάσεις, αναζητήσεις και δυναμικές του.

Η ΕΡΤ πρέπει να είναι ανοιχτή: σε κάθε πολίτη του κόσμου, στην Ευρώπη, την Αμερική, την Ασία, την Αφρική, την Αυστραλία.

Το δυναμικό της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης έχει τη δύναμη και τη θέληση να κρατήσει ψηλά το κοινωνικό αγαθό της ενημέρωσης, του πολιτισμού, του αθλητισμού. Έχει την τόλμη και τη βούληση να παλέψει για να πάψει η ΕΡΤ να χειραγωγείται από κάθε μονοκομματική ή πολυκομματική εξουσία. Εμείς οι εργαζόμενοι, είμαστε ακόμη ζωντανοί και θα σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Θα αγωνιστούμε για ένα θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας της ΕΡΤ που θα κατοχυρώνει και θα περιφρουρεί την ανεξαρτησία της δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, θα κόψει, επιτέλους, τον ομφάλιο λώρο με την εκάστοτε κυβέρνηση και κάθε κέντρο ή παράκεντρο πολιτικών και πελατειακών παρεμβάσεων.

Η ΕΡΤ πρέπει να είναι ανοιχτή, κτήμα και πραγματική ιδιοκτησία όλων των ελλήνων πολιτών.

Όσοι επεξεργάζονται σχέδια για λουκέτο στην ΕΡΤ δεν μπορεί παρά να αποσκοπούν σε εξυπηρέτηση άλλου τύπου συμφερόντων. Είναι επικίνδυνοι.

Οι δημοσιογράφοι της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι θα κρατήσουμε με κάθε μέσο και κάθε τρόπο την ΕΡΤ ανοιχτή. Καλούμε κάθε πολίτη από τη Γαύδο μέχρι τον Έβρο για να αποτρέψουμε τον εφιάλτη. Να αποτρέψουμε κάθε απόπειρα φίμωσης του Δημόσιου Ραδιοτηλεοπτικού Φορέα της χώρας.

Όσοι ονειρεύονται εφιάλτες ας μείνουν στη μακαριότητα του παραμυθιού της κακιάς μάγισσας ή ας ξυπνήσουν πριν είναι αργά. Εμείς είμαστε ξάγρυπνοι. Βρισκόμαστε σε διαρκή Γενική Συνέλευση και καλούμε πολίτες, κοινωνικούς και πολιτικούς φορείς, επιστήμονες, ανθρώπους των γραμμάτων και των τεχνών στις 7 το απόγευμα στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής. Δεν κάνουμε ούτε βήμα πίσω. Η ΕΡΤ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ".

Η ανακοίνωση του διοικητικού συμβουλίου της ΠΟΕΣΥ:

“Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου. Με ΠΝΠ που αναμένεται να υπογραφεί από στιγμή σε στιγμή από τον αρμόδιο Υπουργό Τύπου και χωρίς τη σύμφωνη γνώμη της Βουλής, η τρικομματική κυβέρνηση ετοιμάζεται να βάλει λουκέτο σε έναν Δημόσιο Οργανισμό, που απασχολεί 2.700 εργαζομένους.

Η εύκολη λύση της Θυσίας της ΕΡΤ, στο ρόλο της Ιφιγένειας για να προχωρήσουν τα μνημόνια. Οι τροϊκανοί απαιτούν μέχρι τέλος Ιουνίου 2000 απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων και η κυβέρνηση προκειμένου να φανεί συνεπής απέναντι στους ξένους επιτηρητές είναι διαθέσιμη να θυσιάσει την Δημόσια ραδιοτηλεόραση.

Κάποιοι ακόμη και την τελευταία στιγμή κρύβονται.

Γιατί σιωπά ηχηρά ο αρμόδιος υπουργός Τύπου, ο οποίος προσφάτως στην ΕΡΤ δήλωσε πως βαρέθηκε να διαψεύδει τα περί λουκέτου;

Εμείς τους προειδοποιούμε:

Εμείς δεν αιφνιδιαστήκαμε, γι’ αυτό στηρίζουμε τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων που λένε όχι στην δρομολογημένη συρρίκνωση της ΕΡΤ, όπως αυτή προωθείται το τελευταίο διάστημα.

«ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ»

ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΛΗΓΜΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”

Κυβερνητική κρίση

Ως επιμονή των μελών της τρόικας για απόλυση 2.000 υπαλλήλων από το Δημόσιο σε συγκεκριμένο χρονικό ορίζοντα (σ.σ. μέσα στον Ιούνιο), ερμηνεύεται η όλη κίνηση περί κλεισίματος της δημόσιας τηλεόρασης, στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης μεγάλων οργανισμών του Δημοσίου.

Αφορμή της έντασης μεταξύ κυβέρνησης και εργαζομένων είναι η πράξη νομοθετικού περιεχομένου, που δημοσιεύτηκε πριν λίγο στο ΦΕΚ, με την οποία δίνεται η δυνατότητα στους καθ' ύλην αρμόδιους υπουργούς να διαχειριστούν την περιουσία μίας ΔΕΚΟ, σε περίπτωση που αυτή κλείσει.

Το σχετικό κείμενο υπογράφεται απ' όλα τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου και τον πρωθυπουργό. Δεν συμπεριλαμβάνονται οι υπογραφές των υπουργών που έχουν προταθεί από το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ.

Κλεισίματα, απολύσεις

Όπως είχαν επισημάνει επανειλημμένως συνεργάτες του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης, το θέμα του κλεισίματος ενός μεγάλου οργανισμού θα αποφασιστεί από τον πρωθυπουργό, μετά από συνεννόηση με τους δύο πολιτικούς αρχηγούς που στηρίζουν την κυβέρνηση.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν και σχέδια για συρρίκνωση της ΕΡΤ με κλείσιμο ενός καναλιού, περιορισμό των ραδιοφωνικών σταθμών και των περιφερειακών σταθμών και την απομάκρυνση περίπου 1.000 υπαλλήλων. στη βάση του παλαιότερου σχεδίου που είχε εκπονήσει ο Ηλ. Μόσιαλος.

Επίσης, στο ίδιο πλαίσιο, πάντα με πληροφορίες, είχε κατατεθεί στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων μεταξύ των κυβερνητικών εταίρων και η συγχώνευση των αμυντικών βιομηχανιών της χώρας, δηλαδή την Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία (ΕΑΒ), τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα (ΕΑΣ) και την Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων (ΕΛΒΟ), σε μία εταιρία με κορμό την ΕΑΒ, για την οποία προβλέπεται να παραμείνει υπό κρατικό έλεγχο. Σύμφωνα με εκτιμήσεις από τη συγχώνευση αυτή θα τεθούν εκτός δημοσίου πάνω από 1.000 εργαζόμενοι.

Πάντως, σύμφωνα με στελέχη της δημόσιας διοίκησης, ήταν αναμενόμενο, απ' τη στιγμή που η κυβέρνηση δέχθηκε το αίτημα της τρόικας για 15.000 απολύσεις μέχρι το 2014, ότι η αναδιοργάνωση του δημοσίου θα περιοριζόταν στο που θα βρεθούν οι υπάλληλοι για απόλυση.

Μάλιστα, ο ίδιος ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης είχε δηλώσει, πριν από τη συμφωνία για απολύσεις με την τρόικα, ότι αυτό θα δυσχεράνει τη μεταρρύθμιση στο δημόσιο. Γι' αυτό το λόγο, ο πρωθυπουργός είχε αναθέσει την κατάργηση και συγχώνευση των φορέων του δημοσίου στο στενό του συνεργάτη και υπουργό Επικρατείας Δημήτρη Σταμάτη, προκειμένου ο Μανιτάκης να μην εγκλωβιστεί στο δυσάρεστο έργο των, τελικά, «τυφλών» απολύσεων.

Αντιδράσεις των κομμάτων: 

Το γραφείο τύπου του ΠΑΣΟΚ αναφέρει σε ανακοίνωση:

"Μια κυβέρνηση τρικομματικής συνεργασίας δεν μπορεί να λειτουργεί με μονομερείς ενέργειες και τετελεσμένα. Η ύπαρξη της κυβέρνησης αυτής είναι εθνική ανάγκη. Αυτή μπορεί να υπηρετηθεί μόνο με ολοκληρωμένο προγραμματικό πλαίσιο και σαφείς κανόνες λειτουργίας της κυβέρνησης και της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας".

Στην ανακοίνωση λέει πως "η ΕΡΤ πρέπει να μετατραπεί σε ένα σύγχρονο, ευρωπαϊκό, δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα, με ριζικές αλλαγές στη δομή της και αξιολόγηση του προσωπικού της. Ζητούμε συνεπώς να παρουσιαστεί και να εφαρμοστεί το ταχύτερο ένα ολοκληρωμένο σχέδιο αναδιάρθρωσης της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, με σεβασμό στους πολίτες που καταβάλλουν το ανταποδοτικό τέλος, το οποίο έτσι μπορεί να μειωθεί.

Αυτό όμως δεν μπορεί να γίνει ξαφνικά, απροετοίμαστα, με άμεση διακοπή της λειτουργίας της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης και απόλυση όλου του προσωπικού της, χωρίς καμία αξιολόγηση, επειδή οι 2.000 θέσεις δεν έγινε εφικτό να βρεθούν εγκαίρως, με σοβαρές διαδικασίες, στη δημόσια διοίκηση. Κινήσεις επί δικαίων και αδίκων δεν αποδίδουν".

«Η μονοκομματική νομοθετική πράξη περιεχομένου που προωθεί η θεωρητικώς ισχυρή κυβέρνηση, κλονίζει το κλίμα της κυβερνητικής ομαλότητας», σχολίασε ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Νίκος Τσούκαλης.

Την άποψη πως δεν νοείται σύγχρονη χώρα και δη ευρωπαϊκή η οποία, έστω και για μία ώρα, να μη διαθέτει δημόσια τηλεόραση εξέφρασε, νωρίτερα, με ανακοίνωση η ΔΗΜΑΡ. Διαμήνυσε ότι διαφωνεί ριζικά και είναι αντίθετη με την αναστολή της λειτουργίας  της ΕΡΤ και επαναλειτουργίας της μετά από «κάποιο» χρονικό διάστημα.

«Τα γνωστά προβλήματα της ΕΡΤ είναι αποτέλεσμα των πολιτικών που ακολουθήθηκαν δεκαετίες τώρα και δεν έχουν καμία σχέση με το μνημόνιο και τις δανειακές συμβάσεις της χώρας», επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, στην οποία προστίθεται:

«Η ενδεχόμενη αναστολή λειτουργίας της ΕΡΤ υποδηλώνει με το χειρότερο τρόπο τη μετάθεση, αλλά και την επικρότηση τελικώς της αδυναμίας και των αντιστάσεων που συνεχίζουν να υπάρχουν απέναντι στις μεταρρυθμίσεις.

Είναι σαφές ότι είναι αναγκαίος ο εξορθολογισμός και η αναδιοργάνωση της ΕΡΤ. Εξορθολογισμός, ο οποίος όμως  δεν είναι δυνατόν να επιχειρείται πρόχειρα και χωρίς κανένα σχέδιο. Το ίδιο αναγκαία είναι και η ριζική αποκοπή της Δημόσιας Τηλεόρασης από τις εκάστοτε κυβερνητικές επιθυμίες και σκοπιμότητες, τα ποικίλα πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα, καθώς και από τις πελατειακές σχέσεις παντός τύπου.

Όσον αφορά τον εξορθολογισμό και την αναδιοργάνωση της ΕΡΤ, η Δημοκρατική Αριστερά ζητά την άμεση συγκρότηση επιτροπής κοινής αποδοχής από εμπειρογνώμονες και πρόσωπα κύρους με στόχο εντός τριών μηνών να υποβάλλει στο Κοινοβούλιο επιχειρησιακό σχέδιο για μια σύγχρονη Δημόσια Τηλεόραση. Στο ενδιάμεσο διάστημα η ΕΡΤ δεν μπορεί παρά να λειτουργεί».

Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΝ Πάνος Σκουρλέτης ανακοίνωσε:

«Τα σενάρια που διαρρέονται τις τελευταίες ώρες περί αιφνίδιας διάλυσης της ΕΡΤ αποτελούν την κορύφωση μιας στρατηγικής συρρίκνωσης και υποβάθμισης της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης εκ μέρους της κυβέρνησης. Για την κυβέρνηση η δημόσια ΕΡΤ είναι αναγκαία  μόνο όταν αυτή παίζει το ρόλο του εκτελεστικού βραχίονα της κυβερνητικής προπαγάνδας, αδιαφορώντας πλήρως για το εάν και κατά πόσο εκπληρώνει τον σκοπό της ως ένας ανεξάρτητος και αξιόπιστος οργανισμός στην υπηρεσία της πολυφωνικής ενημέρωσης  και του πολιτισμού. Η ΕΡΤ, όμως, δεν ανήκει στην κυβέρνηση αλλά στο ελληνικό λαό, ο οποίος την πληρώνει απαιτώντας να αποτελεί ένα υπόδειγμα αδέσμευτης και πλουραλιστικής ενημέρωσης.

Στα σχέδια της κυβέρνησης για την πλήρη απαξίωση και διάλυση της ΕΡΤ θα σταθούμε απέναντι και θα αγωνισθούμε για την αναβάθμισή της μαζί με τους εργαζόμενούς της, ανταποκρινόμενοι στις απατήσεις της ελληνικής κοινωνίας».

Η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που διαλύει δημόσιους οργανισμούς, ανάμεσα τους και την ΕΡΤ είναι παράνομη και αντισυνταγματική, δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Νότης Μαριάς. Τόνισε ότι την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου δεν υπογράφουν οι υπουργοί Α. Ρουπακιώτης, Α. Μανιτάκης, Α. Τσαυτάρης και Ε. Λιβιεράτος παρατηρώντας ότι δημιουργείται ζήτημα κυβερνητικής συνοχής. 

Η ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ

Η πράξη νομοθετικού περιεχομένου αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι «σε περίπτωση κατάργησης του φορέα, όπως και τυχόν θυγατρικών του, καθορίζεται η διακοπή της λειτουργίας του καθώς και των τυχόν θυγατρικών του, ως και ο χρόνος αυτής, η τύχη της περιουσίας του καταργούμενου νομικού προσώπου, όπως και των τυχόν θυγατρικών του, ρυθμίζονται όλα τα θέματα της διαδοχής των δικαιωμάτων και υποχρεώσεών τους, όπως και η τύχη των εκκρεμών δικών, της αυτοδίκαιης λύσης των πάσης φύσεως εργασιακών σχέσεων και των συμβάσεων έργου, της αυτοδίκαιης λήξης όλων των αποσπάσεων προσωπικού καθώς και κάθε σχετικό με αυτά θέμα, της αυτοδίκαιης λήξης της θητείας των οργάνων διοίκησης, των διαδικασιών και οργάνων που απαιτούνται για τη διαδοχή καθώς και κάθε άλλη αναγκαία λεπτομέρεια».

Επίσης, σημειώνει ότι σε περίπτωση συγχώνευσης του φορέα, καθορίζεται η διακοπή της λειτουργίας και η τύχη της περιουσίας του συγχωνευόμενου προσώπου, ρυθμίζονται τα θέματα των δικαιωμάτων και υποχρεώσεών του, της ρύθμισης των θεμάτων των εργασιακών σχέσεων και κάθε σχετικό με αυτήν θέμα, της αυτοδίκαιης λήξης της θητείας των οργάνων διοίκησης, των διαδικασιών και οργάνων για τη συγχώνευση, το καταστατικό ή ο οργανισμός που το διέπει και κάθε άλλη αναγκαία λεπτομέρεια».

Newsroom Enet και πληροφορίες ΑΠΕ

 

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
ΕΡΤ
Σχετικά αρχεία
ΦΕΚ κατάργησης φορέων - 115 KB
Για το ίδιο θέμα
ΕΡΤ ώρα μηδέν