Ηλεκτρονική Έκδοση

«Αθηναϊκά πολιτιστικά δίκτυα»

Υποψηφιότητα Μ. Στρόφαλη στο Δήμο Αθηναίων

Συνδυασμός με «άρωμα» πολιτισμού

Ο μουσικοσυνθέτης Μάριος Στρόφαλης θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων με τον συνδυασμό «Αθηναϊκά πολιτιστικά δίκτυα» στον οποίο συμμετέχουν κινήματα πολιτών, επαγγελματιών, ανθρώπων των γραμμάτων, των τεχνών και των επιστημών.

Μάριος Στρόφαλης Μάριος Στρόφαλης Ο δημιουργός του Αθηναϊκού καλλιτεχνικού δικτύου και των προγραμμάτων πολιτισμού «μικρό Παρίσι των Αθηνών», «κήποι της Αθήνας», «η Πατησίων μας», «Αthens world music festival», έχει ήδη δώσει δείγμα της δουλειάς και των προθέσεων του για την Αθήνα.

Με κέντρο το κοινωνικό πολιτιστικό επιχειρείν, τις τέχνες, τα γράμματα, τις επιστήμες , την πετυχημένη αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού και την αλλαγή του προσανατολισμού του Αναπτυξιακού σχεδίου ‘’Έργο Αθήνα’’ (174 εκατομμύρια ευρώ από τα ΕΣΠΑ) με γνώμονα την καταπολέμηση της ανεργίας και τις επενδύσεις ουσίας, ο Μάριος Στρόφαλης στοχεύει να αναβαθμίσει τον τουρισμό, την οικονομία, την εκπαίδευση, την κοινωνική συνοχή, την ποιότητα ζωής και όλη την εικόνα της Αθήνας.

Ο Μάριος Στρόφαλης είναι 45 χρονών, γεννήθηκε, μεγάλωσε και σπούδασε στην Αθήνα μουσική και βιολογία. Μετεκπαιδεύτηκε στο Παρίσι και στη συνέχεια επέστρεψε στην Αθήνα όπου εργάζεται εδώ και 17 χρόνια ως συνθέτης κινηματογράφου, θεάτρου, τηλεόρασης και ως μουσικός.

Τα τρία τελευταία χρόνια συνέβαλε στην αναμόρφωση της Τεχνόπολης Δ.Α. ως καλλιτεχνικός διευθυντής των μουσικών φεστιβάλ.

Είναι έγγαμος και ζει με την οικογένειά του στον Άγιο Παύλο στο σταθμό Λαρίσσης. Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα mariosstrofalis.blogspot.gr

Τα σχόλια έχουν κλείσει για αυτό το άρθρο

1 σχόλιο

1 Ο/Η γα έγραψε: (πριν 6 έτη)
Από αποτυχών υποψήφιος σύμβουλος με τον Καμίνη τώρα πάει για Δήμαρχος;!
Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας 1

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
Δημοτικές και περιφερειακές εκλογές