Ηλεκτρονική Έκδοση

Προς έξοδο από τους ΑΝ.ΕΛ η Ραχήλ Μακρή

Δεν θα πάει στο πειθαρχικό των ΑΝ.ΕΛ. η Ραχήλ Μακρή όπου και την παραπέμπει ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος, για «αντικομματική συμπεριφορά». Όπως έγινε γνωστό η βουλευτής και κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του κόμματος έστειλε επιστολή στον Π. Καμμένο, μέσα από την οποία ουσιαστικά τον καλεί να της ζητήσει «συγγνώμη».

Η Ραχήλ Μακρή Η Ραχήλ Μακρή

Για σήμερα η κ. Μακρή είχε κληθεί να λογοδοτήσει ενώπιον της Επιτροπής Δεοντολογίας του κόμματος για σχόλια που είχε αναρτήσει στο facebook.
 
Ολα άρχισαν όταν πρόσφατα ο κ. Καμμένος όρισε υπεύθυνη στον Τομέα Πολιτισμού του κόμματος τη Γεωργία Στεφανάκη. Η βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης και τομεάρχης Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού των ΑΝΕΛ Σταυρούλα Ξουλίδου έσπευσε να το ανακοινώσει και να της ευχηθεί «καλή επιτυχία» με ανάρτησή της στο twitter.
 
«Καλωσορίζω την κυρία Στεφανάκη, της εύχομαι καλή δύναμη. Είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρει» έγραψε η κ. Ξουλίδου.
 
Ωστόσο, η Ραχήλ Μακρή -από το κρεβάτι του νοσοκομείου όπου ανάρρωνε από μικροεπέμβαση- άστραψε και βρόντηξε, ανεβάζοντας στο Facebook ένα άκρως ειρωνικό σχόλιο.
 
«Την αποκατέστησε την Κρητικοπούλα. Αυτό το σπουδαίο στέλεχος για τις καλές υπηρεσίες που πρόσφερε στον αγώνα λασπολογίας μαζί με τους υπάνθρωπους» έγραψε η κ. Μακρή, αφήνοντας παράλληλα αιχμές για ερωμένες αεροσυνοδούς και... γυμνοσάλιαγκες.
 
Newsroom Enet
 
 

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
Ανεξάρτητοι Έλληνες (ΑΝΕΛ)