Ηλεκτρονική Έκδοση

«Μπλόκο» στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ

«Στοπ» στους φίλους του ΠΑΟΚ που θέλουν να ταξιδέψουν στην Ξάνθη για τον Σαββατιάτικο αγώνα της ομάδας τους με την τοπική Skoda μπήκε και τυπικά σήμερα, κατά τη διάρκεια της σύσκεψης για τα μέτρα τάξης, που έγινε στην αστυνομική διεύθυνση Ξάνθης.

Παρά τις διαμαρτυρίες δεν θα επιτραπεί η μετακίνηση φιλάθλων του ΠΑΟΚ στην Ξάνθη Παρά τις διαμαρτυρίες δεν θα επιτραπεί η μετακίνηση φιλάθλων του ΠΑΟΚ στην Ξάνθη Τον ΠΑΟΚ εκπροσώπησαν οι κ.κ. Μ.Γκαγκάτσης, Τσάτσος, και την Ξάνθη οι κ.κ. Επιτρόπου, Κασναφέρης. Έγινε γνωστό ότι πρόσβαση και είσοδο στο γήπεδο θα έχουν μόνο οι 2600 κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της Σκόντα, ενώ τονίστηκε ότι δεν θα εκδοθεί κανένα άλλο εισιτήριο και δεν θα ανοίξει κανένα εκδοτήριο.

Από τη αστυνομία τονίστηκε πως θα απαγορευθεί η προσέγγιση στο γήπεδο από οποιονδήποτε δεν έχει εισιτήριο, εφαρμόζοντας το πρόσφατο μέτρο της κυβέρνησης για απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης οπαδών σε εκτός έδρας αγώνες.

Οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ αντέδρασαν και τόνισαν πως σε άλλους αγώνες της Ξάνθης υπήρχαν οπαδοί άλλων ομάδων. Οι εκπρόσωποι της Ξάνθης απάντησαν πως ήταν λίγοι στον αριθμό και είχαν πάρει τις νομίμως διαθέσιμες προσκλήσεις που παίρνει πάντα η φιλοξενούμενη ΠΑΕ. Οι του ΠΑΟΚ ζήτησαν να υπάρχει ένα μεμονωμένο εκδοτήριο για να διατεθούν κάποια εισιτήρια για ΠΑΟΚτσήδες της περιοχής Ξάνθης, Κομοτηνής, Καβάλας. Όμως, οι γηπεδούχοι επανέλαβαν πως δεν θα διατεθούν εισιτήρια για κανέναν πέραν των κατόχων διαρκείας, όπως έχει κάνει η ομάδα τους στους τελευταίους αγώνες.

Το πρωί ο Γιώργος Φωτάκης μίλησε  για τη μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού αλλά και για την πορεία της ομάδας του ΠΑΟΚ γενικότερα: "Είναι πολύ ευχάριστο για εμάς ότι συζητάει ο κόσμος για εμάς. Πήραμε ένα ντέρμπι, κάτι που ήταν πολύ σημαντικό. Ήταν δύσκολο παιχνίδι, το κερδίσαμε και πλέον κοιτάμε μπροστά. Δεν έχει αλλάξει κάτι. Τα ντέρμπι κρίνονται στις λεπτομέρειες όπως έγινε και προχθές. Ίσως η ομάδα δεν είχε την ίδια καλή εικόνα επιθετικά όπως σε άλλα ματς, όμως ήταν απόλυτα συγκεντρωμένη και οργανωμένη στο στόχο της. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε".

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο
Σούπερ Λίγκα