Ηλεκτρονική Έκδοση

Κέρδισε στο «Αλκαζάρ» τη Λάρισα με 2-1 αλλά αποχαιρέτισε τη Σούπερ Λιγκ

Υποβιβασμός με νίκη για το Λεβαδειακό

Νίκη χωρίς αντίκρισμα πέτυχε ο Λεβαδειακός στο «Αλκαζάρ» σε βάρος της Λάρισας με 2-1, καθώς η Skoda Ξάνθη κέρδισε τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη με 4-2 και νη ομάδα της Βοιωτίας αποχαιρετά τη Σούπερ Λίγκα μετά από τρία χρόνια. Τα γκολ του Λεβαδειακού πέτυχαν οι Σερτζίνιο (23’) και Αγκάλι (85’), ενδιάμεσα ισοφάρισε η Λάρισα με τον Κυριακίδη στο 58ο λεπτό.


Ο Λεβαδειακός πέτυχε πρώτος γκολ στο 23ο λεπτό με τον Σερτζίνιο και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου προσπάθησε να διατηρήσει τα κεκτημένα. Στο 57’ η Λάρισα ισοφάρισε με τον Κυριακίδη και στη συνέχεια ο Λεβαδειακός πέρασε στην αντεπίθεση καταφέρνοντας να πάρει τη νίκη με γκολ του Αγκάλι στο 85’. Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 6’ με τον Κολοβέτσιο και ο Λεβαδειακός στο 92’ με τον Κόλτζο.


ΣΚΟΡΕΡ: 57' Κυριακίδη -  23' Σερζίνιο, 85' Αγκάλι
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καλόπουλος (Θεσσαλονίκης)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 59' Ααραμπ, 65' Βενετίδης - 60' Μασάδο, 93' Κόλτζος

ΛΑΡΙΣΑ: Σωτηρίου, Μπουκουβάλας, Βενετίδης, Τριποτσέρης, Ααράμπ, Κολοβέτσιος (77’ Τουάμα), Κυριακίδης, Σιατραβάνης (46’ Κουζέν), Αμπιχατζίρα, Μετίν, Σίμιτς (79’ Πούρι).
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Βαγιέχο, Μουλόπουλος, Κόλτζος, Μασάδο, Ζησόπουλος, Μπεγκόνια, Μπάρκογλου, Ταραλίδης (76’ Σόλα), Ναπολεόνι (84’ Βασιλείου), Αγκάλι (85’ Αλεξίου), Σερζίνιο.
 

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Λάρισα
Σούπερ Λίγκα
Ποδόσφαιρο
Λεβαδειακός