Ηλεκτρονική Έκδοση

Τεχνικός διευθυντής στη Skoda Ξάνθη ο Γιάννης Παπαδημητρίου

Ο Γιάννης Παπαδημητρίου ανακοίνωσε την απόφαση του να αποσυρθεί από την ενεργό αγωνιστική δράση καθώς αναλαμβάνει πλέον χρέη τεχνικού διευθυντή στην ομάδα της Skoda Ξάνθης. Ο Παπαδημητρίου εντάχθηκε στο δυναμικό της ομάδας το 1995 και μέσα σε 15 χρόνια με 325 ματς έγινε ρέκορντμαν συμμετοχών του συλλόγου.


«Ήθελα να αποχωρήσω όσο ακόμα θα είμαι ψηλά και θα είμαι αυτός που πρέπει στο γήπεδο. Στη Ξάνθη πέρασα 15 υπέροχα χρόνια, δέθηκα με την ομάδα, ταυτίστηκα μαζί της και πλέον αποτελεί μέρος της οικογένειάς μου. Με όλα τα παιδιά που συνεργάστηκα, ζήσαμε πολύ έντονες στιγμές και μπορώ να πω πως η φετινή χρονιά ήταν η πιο δύσκολη και η πιο ιδιαίτερη από όλες. Μπορεί να ήταν η χειρότερή μου στη Ξάνθη, ήταν όμως και η πιο έντονη», δήλωσε ο 34χρονος αμυντικός, που ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα της γενέτειράς του, τη Χαλκίδα και αποκτήθηκε από την Ξάνθη το 1995. 

 Η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη ανακοίνωσε την πρόσληψη του Γιάννη Παπαδημητρίου στη θέση του τεχνικού διευθυντή, αναφέροντας: «Ως εκ τούτου, ο κος Παπαδημητρίου θα είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την λειτουργία, την οργάνωση και τον σχεδιασμό της επαγγελματικής ομάδας, όπως και όλων των εργαζομένων στο ποδοσφαιρικό τμήμα, μηδενός εξαιρουμένου. Τις ίδιες αρμοδιότητες και ευθύνες θα έχει για όλες τις ομάδες υποδομής, όπως και για το προσωπικό αυτών».

 

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Ποδόσφαιρο
Σούπερ Λίγκα
Skoda Ξάνθη