Ηλεκτρονική Έκδοση

Συγγνώμη και μήνυση από τον Τραϊανό Δέλλα

Ο Τραϊανός Δέλλας ζήτησε συγγνώμη από τους φιλάθλους της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ για τη ενέργεια του να πετάξει πίσω στην εξέδρα ένα από τα μπουκάλια που έπεσαν στον πάγκο της ΑΕΚ, αλλά παράλληλα δήλωσε πως θα κινηθεί νομικά κατά παντός υπευθύνου.


“Θα κινηθώ νομικά κατά παντός υπευθύνου, ώστε να βρεθεί αυτός που πέταξε το μπουκάλι και να πάει φυλακή. Ζητάω βοήθεια και από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μέσω του κυκλώματος τηλεόρασης ώστε να βρεθούν αυτοί που κάνουν αυτά τα πράγματα. Η κίνηση μου αυτή δεν στρέφεται κατά του ΠΑΟΚ αλλά έχει να κάνει με αυτούς τους “δολοφόνους” που πετάνε μπουκάλια. Έχω οικογένεια και για μένα αυτός που πέταξε το μπουκάλι 1,5 λίτρου είναι κοινός εγκληματίας” δήλωσε μετά το ματς ο Δέλλας.

Στον 34χρονο ποδοσφαιριστή επισημάνθηκε το γεγονός ότι μπορεί να υποβληθεί και στον ίδιο μήνυση γιατί πέταξε το μπουκάλι στην εξέδρα. Η απάντηση του:

“Θα τη δεχθώ. Έτσι κι αλλιώς εγώ θα τιμωρηθώ από τη δικαιοσύνη. Δεν νομίζω, όμως, αυτός που πέταξε το μπουκάλι να βγει δημόσια και να ζητήσει συγγνώμη. Αυτή η μήνυση ας είναι η απαρχή για να αλλάξουν κάποια πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Παίζουμε ποδόσφαιρο και δεν βρισκόμαστε στο ...Κολοσσαίο με θηρία και λιοντάρια.”

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Σούπερ Λίγκα
Ποδόσφαιρο
Κιντής
Για το ίδιο θέμα
Π. Γκαρσία: Νιώθω λίγο πιο γέρος από πριν...