Ηλεκτρονική Έκδοση

Πανσερραϊκός-Άρης 1-0 στα πρώτα 55 λεπτά

Η ομίχλη διέκοψε το παιχνίδι στις Σέρρες

Την Κυριακή τα υπόλοιπα 35 λεπτά

Διέκοψε το παιχνίδι Πανσερραϊκός-Άρης ο διαιτητής Σταύρος Τριτσώνης λόγω ομίχλης. Οι γηπεδούχοι βρίσκονταν μπροστά στο σκορ με πανέμορφο γκολ του Σουμπίνιο, όμως στο 55ο λεπτό η ορατότητα μειώθηκε αισθητά και αποφασίστηκε τα υπόλοιπα 35 λεπτά να παιχτούν στις 17:15 την Κυριακή.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν κακό, με τις δύο ομάδες να κάνουν ελάχιστες φάσεις. Ουσιαστικά στην πρώτη του ευκαιρία, στο 40ό λεπτό, ο Πανσερραϊκός προηγήθηκε και στο επόμενο διάστημα θέλησε απλά να διαφυλάξει το αποτέλεσμα.

Ωστόσο, η πυκνή ομίχλη ανάγκασε τον διαιτητή να στείλει τις ομάδες στα αποδυτήρια. Σε αντίθεση με το παιχνίδι του Εργοτέλη και του Ολυμπιακού, οι δύο ομάδες είναι υποχρεωμένες να επιστρέψουν στο γήπεδο με τις ίδιες ενδεκάδες, αφού θα συνεχιστεί εντός ενός 24ώρου, με αποτέλεσμα να μην συνταχθεί νέο φύλλο αγώνα.

ΣΚΟΡΕΡ: 40' Σουμπίνιο
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σ. Τριτσώνης
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κάστρο, Παπάζογλου - Οριόλ

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Ντράγκαν Κοκότοβιτς): Ράντμαν, Παπάζογλου, Άλβαρες, Πάμπλο Άμο, Μαουέν, Σέζαρ Κάστρο, Λεοζίνιο, Γεωργιάδης, Μπέλιτς, Σουμπίνιο, Ντάλε
ΑΡΗΣ (Έκτορ Ραούλ Κούπερ): Σηφάκης, Βανγκέλι, Μίτσελ, Οριόλ, Λαζαρίδης, Ναφτί, Νέτο, Φατί, Τόνι Κάλβο, Κόκε, Τσέζαρεκ

Ζητά περαιτέρω αναβολή ο Άρης

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Άρης, με την οποία ζητά να αναβληθεί εκ νέου το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, επικαλούμενη λόγους ασφαλείας. Μάλιστα, ζητά, σε περίπτωση που απορριφθεί αυτό το αίτημα, από την αστυνομία και η Σούπερ Λίγκα να πάρουν την πλήρη ευθύνη για την προσέλευση και αποχώρηση των φιλάθλων των "κίτρινων".

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ μετά την σημερινή διακοπή του αγώνα στις Σέρρες και παρότι σύμφωνα με τον ΚΑΠ ο αγώνας πρέπει να συνεχιστεί την επομένη την ίδια ώρα, θα ήθελε να επισημάνει τα παρακάτω:

Οι συνθήκες διεξαγωγής της συνέχειας του αγώνα δεν είναι πλέον οι ίδιες. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν μπορεί να ελέγξει την ομαλή προσέλευση και αποχώρηση των φιλάθλων της με δεδομένο ότι δεν είναι δυνατόν να παραλάβει εκ νέου εισιτήρια. Επομένως σε περίπτωση κατά την οποία η Λίγκα και η Αστυνομία αποφασίσουν να συνεχιστεί αύριο το παιχνίδι, θα πρέπει να αναλάβουν και θα έχουν την αποκλειστική ευθύνη για ότι θα συνεπάγεται η διεξαγωγή του παιχνιδιού υπό αυτές τις νέες διαμορφωθείσες συνθήκες.

Ζητούμε από την Αστυνομία να αποστείλει έγγραφο στην Λίγκα με το οποίο θα αναλαμβάνει την ευθύνη για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα και την ασφαλή προσέλευση κι αποχώρηση των φιλάθλων στην περίπτωση που αυτό οριστεί για αύριο. Από την Λίγκα ζητάμε να δείξει την ίδια ευθιξία που έχει δείξει σε άλλες περιπτώσεις και ανέβαλε αγώνες για μεταγενέστερες ημερομηνίες παραδεχόμενη ότι συντρέχουν λόγοι ανωτέρας βίας».

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Μακεδονία και Θράκη
Αρης
Πανσερραϊκός
Σούπερ Λίγκα
Ποδόσφαιρο