Ηλεκτρονική Έκδοση

Στη Ν.Σμύρνη για 6 μήνες ο Τσέχος φορ Σβέρκος

Τον ανακοίνωσε ο Πανσερραϊκός, συμφώνησε με τον Πανιώνιο!

Θέατρο του παραλόγου στη μετεγγραφική υπόθεση του Βάτσλαβ Σβέρκος που το μεσημέρι είχε ...κλείσει στον Πανσερραϊκό και το βράδυ ανακοινώθηκε η συμφωνία για την ένταξή του στον Πανιώνιο!

Η διοίκηση του Πανσερραϊκού ανακοίνωνε το μεσημέρι την επίτευξη συμφωνίας με τη Σοσό για τον εξάμηνο δανεισμό του 28χρονου Τσέχου επιθετικού. Λογάριαζε όμως όπως φαίνεται χωρίς τον ξενοδόχο που στην προκειμένη περίπτωση ήταν ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής! Ο Σβέρκος ήρθε στην Αθήνα και συμφώνησε με τον Πανιώνιο στον οποίο θα αγωνιστεί μέχρι τη λήξη της σεζόν.

“Μετά από συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα, ανακοινώνεται ότι επήλθε συμφωνία μεταξύ της ΠΑΕ Πανιώνιος και του ποδοσφαιριστή Βάσλαβ Σβέρκος. Ο Τσέχος διεθνής επιθετικός θα παραχωρηθεί ως δανεικός από την ομάδα της Σοσό για 6 μήνες, με option αγοράς από τον Πανιώνιο. Αύριο, Κυριακή 16 Ιανουαρίου, ο ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία θα τεθεί σε ισχύ συμβόλαιο του με τον Πανιώνιο ΓΣΣ ΠΑΕ” αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Πανιωνίου.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Πανιώνιος
Σούπερ Λίγκα
Ποδόσφαιρο
Μετεγγραφές